fbpx

WordPress.

WordPress website laten bouwen.

Door een WordPress website te laten bouwen, weet u zeker dat u kunt vertrouwen op de website. WordPress is een betrouwbaar platform waarmee bijna 50% van de websites over de gehele wereld zijn gemaakt. Timmermans Media heeft veel ervaring met het maken en onderhouden van WordPress websites, en dus weten wij hoe wij voor uw bedrijf een WordPress website van niveau kunnen maken. Wij doen zowel het ontwerp als de realisatie van de WordPress site.

Wordpress
Wordpress

Over WordPress.

WordPress is een gratis platform, ook wel CMS-systeem genoemd (Control Management System), dat als basis geld voor veel websites. Doordat het open-source software is, is het een relatief veilig platform, mits de website en plugins op tijd geupdate worden. Er zijn binnen WordPress veel manieren waarop men een website kunt bouwen. Het kan daarom soms erg lastig zijn en veel tijd kosten wanneer u dit zonder enige ervaring gaat doen. Door het uit te laten besteden aan ons, bespaart u uzelf veel tijd en kun u zichzelf richting op de belangrijke zaken binnen uw bedrijf.

Zij hebben een WordPress website
van Timmermans Media.

WordPress is erg populair, en daarom zijn er veel bedrijven waarvoor wij een WordPress website gemaakt hebben. Zij zijn ontzettend tevreden met het resultaat!

Is WordPress
gratis?

WordPress is een gratis platform. Iedereen kan het gratis downloaden op de website van WordPress. Toch is het soms erg lastig om zelf, zonder de juiste tools, een website binnen WordPress te maken als u hier geen ervaring mee hebt.

Timmermans Media gebruikt professionele tooling, zodat wij kwalitatief hoge WordPress websites kunnen maken en afleveren aan onze klanten. Met deze tooling is er veel meer mogelijk en kunnen ook uw wensen vervuld worden.

Wordpress
Wordpress

WordPress
onderhoud.

Wij bieden standaard onderhoudspakketten aan voor websites die draaien op WordPress. Voor €25,- per maand onderhouden wij WordPress website. Wij zullen ervoor zorgen dat WordPress en zijn plugins up-to-date blijven, garanderen de beveiliging en kunnen foto’s en teksten aanpassen op aanvraag via mail, Whatsapp of per telefoon. Uw WordPress website laten onderhouden is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Neem contact
met ons op.

Adres

Veldakkerstraat 2, 5281LW Boxtel.

Telefoonnummer

E-mail

Timmermans Media 2020 © Alle rechten voorbehouden

Maak een afspraak

Maak nu eenvoudig een afspraak met ons door onderstaande gegevens in te vullen! Wij zullen mogelijk nog contact per mail of telefoon opnemen voor de locatie van de afspraak.