Webdesign.

Het begint met de juiste website.

icon webdesign

Organische groei begint bij een unieke website.

Wij onderscheiden ons door onze volledige focus op het ontwikkelen van websites en online organische groei. Want je hebt weinig aan een goede website die niet gevonden wordt. Dit doen we door een compleet pakket aan te bieden van een juist webdesign, SEO, CRO en content marketing

Onze websites ontwerpen we zelf, waardoor iedere website uniek is. Je zult het design van jouw website dus niet bij de concurrent tegenkomen. De kracht van een uniek website design is dat je jezelf hiermee kunt onderscheiden van de rest. Dit is de basis om online meer leads en conversies te genereren.

website van de blue bar oisterwijk
website van mommypaint

Mobielvriendelijk webdesign.

Al onze website zijn mobielvriendelijk. Dit betekent dat ze responsive zijn en zich aanpassen aan het scherm van  de gebruiker. Je hoeft jezelf dus geen zorgen te maken over een website die niet geschikt is voor smartphone- en iPhone-gebruikers.

Dit zorgt niet alleen voor een optimale gebruikerservaring, maar ook voor een betere vindbaarheid. Een website welke niet mobielvriendelijk is, zal namelijk minder hoog scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Daarom is een responsive webdesign dus de basis voor de online vindbaarheid van jouw website.

Geoptimaliseerd
voor conversies.

Je laat een website of webshop niet voor de lol maken. Er zit natuurlijk een doel achter je website. En dat is dat je er verkopen of leads uit wilt halen.

Daarom kunnen we jouw website of webshop geheel optimaliseren voor conversies. We passen het webdesign zó aan, dat het zo veel mogelijk bezoekers aanzet tot het uitvoeren van een gewenste actie. Dit noemen we conversie optimalisatie, en hiermee proberen we het conversieratio van jouw website te verhogen.

website van jesse van de sande interieurs

Onze webdesign klanten.

Tientallen bedrijven gingen je voor en gaven ons het vertrouwen voor een nieuwe website. 
We zijn dan ook ontzettend trots om een aantal van onze klanten hieronder te mogen weergeven. 

Ontwikkeling van webapplicaties.

Onze websites worden met WordPress gemaakt. Dit CMS-systeem kan breed worden ingezet en zorgt ervoor dat de website makkelijk te onderhouden kan worden. Toch kent het ook zijn grenzen.

Daarom kunnen wij ook zorgen voor de ontwikkeling van webapplicaties. Wij hebben een team aan webdevelopers die applicaties en plug-ins voor WordPress-websites kunnen ontwikkelen. Dit zorgt voor vrijwel grenzeloze mogelijkheden met jouw website.

website van de silent disco
website van de dorpsherberg

WordPress webdesign.

Veel WordPress websites maken gebruik van standaard designs. Dit worden ook wel templates genoemd. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een template kan het voorkomen dat de concurrent precies dezelfde website heeft, echter alleen met andere teksten, kleuren en foto’s. 

Jouw WordPress-website krijgt een geheel eigen design, waardoor je jouw ontwerp niet terug ziet komen bij andere websites. Wij hebben hiervoor professionele tools die ons hierbij helpen. Zo zorgen wij ervoor dat het ontwerp naadloos aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Crypto of blockchain website laten maken?

Wij werken in het speciaal vaak samen met bedrijven die actief zijn in de financiële wereld, met in het specifiek cryptocurrency en blockchain. Denk hierbij aan Business Insider, AllesOverCrypto, Madelon Vos en Coinmerce. Dit is te danken aan onze deep-knowledge over crypto en blockchain.

Is jouw bedrijf actief binnen de crypto- en blockchainwereld? Dan is Timmermans Media het bureau waar je terecht kunt voor de websites.

website crypto father

Klaar voor een nieuwe website?

Plan dan nu (vrijblijvend) een telefoon- of videogesprek met ons in.

Wat zeggen onze klanten over webdesign van Timmermans Media?

Bastiaan Konijnenbelt
Bastiaan Konijnenbelt
The Vitality School
Read More
Matt is een topper!

Technisch sterk, werkt snel en erg behulpzaam. Samenwerking bevalt erg goed. Idem voor het sparren over hoe problemen te vertalen naar concrete oplossingen.

Een duizendpoot met skills in website dev, SEO, content writing en meer. Aanrader om mee te werken!
Anneke de Boer
Anneke de Boer
Stichting Droomdag
Read More
Timmermans Media helpt ons, Stichting Droomdag, door belangeloos hun expertise en tijd te besteden aan websiteoptimalisatie en onderhoud. Met hun warme betrokkenheid en professionaliteit dragen ze enorm bij aan de invulling van ons mooie werk. Bedankt!!
Roy Wong
Roy Wong
De Silent Disco
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar iemand die wat aanpassingen kon doorvoeren op onze website (desilentdisco.nl). Aangezien het technisch een ingewikkelde klus bleek kregen wij niemand gevonden die dat kon. Totdat we Matt tegen kwamen. In een consult konden we aangeven wat we precies wilden en Matt kon het regelen. Timmermans Media is snel, kundig en komt de afspraken na!
Jesse van de Sande
Jesse van de Sande
Jesse van de Sande Interieurs
Read More
Matt heeft onze website/webshop gemaakt, in beheer. Hierop flink bezig geweest met conversie optimalisatie waarvan we iedere week nog steeds de vruchten plukken!

Erg tevreden over de (snelle) service.
Cloë de Jong
Cloë de Jong
SalonCloé
Read More
Ik ben zeer tevreden over Timmermans Media! Als ik iets aangepast wil hebben aan mijn website hoef ik Matt maar te mailen en hij heeft het super snel geregeld. Hij luistert goed naar wat je wil, of juist wat niet. Een super prijs/kwaliteit verhouding. Al met al een goede snelle service. Zeker een aanrader!!
Hans van der Doelen
Hans van der Doelen
Metalcraft Boxtel
Read More
Houdt zich goed aan afspraken, heeft goede inzichten en denkt mee. Timmermans Media komt er zeker wel.
Rob Hulskes
Rob Hulskes
Vincentiusvereniging Boxtel
Read More
Matt heeft voor Vincentius Vereniging Boxtel een mooie moderne website ontworpen waarmee we heel blij zijn. Ook de na-service is uitstekend, er wordt snel gereageerd bij vragen. We zijn er super blij mee.
Lennart van Dijk
Lennart van Dijk
UitjesExpert
Read More
Timmermans Media heeft voor ons een mooie en technisch goede website (Uitjesexpert.nl) gemaakt. Ze hebben veel kennis in hun vak, communiceren helder en reageren zeer adequaat als we ergens tegen aanlopen. Bedankt!
Rob Verheul
Rob Verheul
EuroGroei Beleggingen
Read More
Timmermans Media heeft goede kennis van zaken en ons goed en professioneel geholpen met het bouwen van de website en het schrijven van de brochure.
Maudy de Bruin
Maudy de Bruin
Fit With Us
Read More
Timmermans Media bouwde een complete & mooie website, helemaal passend in de stijl van mijn onderneming! Er wordt geluisterd naar je wensen en gereageerd op je vragen wanneer je die hebt.

Mijn ervaringen met Timmermans Media zijn erg positief en ik waardeer vooral de persoonlijke aanpak en de aanpakkers-mentaliteit!
Previous
Next