fbpx

Webdesign.

Op zoek naar een webdesigner?

Wij ontwerpen onze websites zelf, waardoor iedere website uniek is. U zult het design van uw nieuwe website dus niet ineens bij de concurrent tegenkomen, want wij maken in eerste instantie geen gebruik van templates. De kracht van een uniek website ontwerp is dat een bedrijf zichzelf hier mee kan onderscheiden van concurrenten. Een professioneel website design zorgt er voor dat u in staat bent meer leads te genereren via de website. Daarom een webdesign van Timmermans Media.

Webdesign
Wordpress

Een mobielvriendelijke website. Altijd.

Al onze website zijn mobielvriendelijk. Dit betekent dat ze responsive zijn en zich aanpassen aan het scherm van  de gebruiker. Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over een website die niet geschikt is voor smartphone en iPhone gebruikers. Wij verkopen namelijk nooit een website die niet mobielvriendelijk is.

Onze webdesign klanten.

Tientallen bedrijven gingen u voor en gaven ons het vertrouwen voor een nieuwe website. We zijn dan ook ontzettend trots om een aantal van onze klanten hieronder te mogen weergeven. 

Benieuwd naar de kosten?

De kosten van een nieuwe website kunnen erg uit een lopen, gezien ze gebaseerd zijn op de wensen van de klant. Wij kunnen de perfecte website voor u maken, maar zullen eerst al uw wensen moeten weten om vervolgens met een prijsopgave te kunnen komen. Hiervoor komen wij graag bij u langs! Maak snel een afspraak via onze website, zodat uw dromen binnenkort online staan.

Webdesign
Wordpress

WordPress webdesign.

Veel WordPress websites maken gebruik van standaard designs. Dit worden ook wel templates genoemd. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een template kan het voorkomen dat de concurrent precies dezelfde website heeft, echter alleen met andere teksten, kleuren en foto’s. 

Wij maken het design van onze WordPress websites zelf. Wij hebben hiervoor professionele tools die ons hierbij helpen. Daarom kunt u bij ons rekenen op een unieke WordPress website, die u niet bij de concurrent tegen komt!

Neem contact
met ons op.

Adres

Veldakkerstraat 2, 5281LW Boxtel.

Telefoonnummer

E-mail

Timmermans Media 2020 © Alle rechten voorbehouden

Maak een afspraak

Maak nu eenvoudig een afspraak met ons door onderstaande gegevens in te vullen! Wij zullen mogelijk nog contact per mail of telefoon opnemen voor de locatie van de afspraak.