Webdesign.

Waar het allemaal begint.

icon webdesign

Organische groei begint bij een unieke website.

Wij onderscheiden ons door onze volledige focus op het ontwikkelen van websites en online organische groei. Want je hebt weinig aan een goede website die niet gevonden wordt. Dit doen we door een compleet pakket aan te bieden van een juist webdesign, SEO, CRO en content marketing

Onze websites ontwerpen we zelf, waardoor iedere website uniek is. Je zult het design van jouw website dus niet bij de concurrent tegenkomen. De kracht van een uniek website design is dat je jezelf hiermee kunt onderscheiden van de rest. Dit is de basis om online meer leads en conversies te genereren.

website van de blue bar oisterwijk
website van mommypaint

Mobielvriendelijk webdesign.

Al onze website zijn mobielvriendelijk. Dit betekent dat ze responsive zijn en zich aanpassen aan het scherm van  de gebruiker. Je hoeft jezelf dus geen zorgen te maken over een website die niet geschikt is voor smartphone- en iPhone-gebruikers.

Dit zorgt niet alleen voor een optimale gebruikerservaring, maar ook voor een betere vindbaarheid. Een website welke niet mobielvriendelijk is, zal namelijk minder hoog scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Daarom is een responsive webdesign dus de basis voor de online vindbaarheid van jouw website.

Geoptimaliseerd
voor conversies.

Je laat een website of webshop niet voor de lol maken. Er zit natuurlijk een doel achter je website. En dat is dat je er verkopen of leads uit wilt halen.

Daarom kunnen we jouw website of webshop geheel optimaliseren voor conversies. We passen het webdesign zó aan, dat het zo veel mogelijk bezoekers aanzet tot het uitvoeren van een gewenste actie. Dit noemen we conversie optimalisatie, en hiermee proberen we het conversieratio van jouw website te verhogen.

website van jesse van de sande interieurs

Onze webdesign klanten.

Tientallen bedrijven gingen je voor en gaven ons het vertrouwen voor een nieuwe website. 
We zijn dan ook ontzettend trots om een aantal van onze klanten hieronder te mogen weergeven. 

Ontwikkeling van webapplicaties.

Onze websites worden met WordPress gemaakt. Dit CMS-systeem kan breed worden ingezet en zorgt ervoor dat de website makkelijk te onderhouden kan worden. Toch kent het ook zijn grenzen.

Daarom kunnen wij ook zorgen voor de ontwikkeling van webapplicaties. Wij hebben een team aan webdevelopers die applicaties en plug-ins voor WordPress-websites kunnen ontwikkelen. Dit zorgt voor vrijwel grenzeloze mogelijkheden met jouw website.

website van de silent disco
website van de dorpsherberg

WordPress webdesign.

Veel WordPress websites maken gebruik van standaard designs. Dit worden ook wel templates genoemd. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een template kan het voorkomen dat de concurrent precies dezelfde website heeft, echter alleen met andere teksten, kleuren en foto’s. 

Jouw WordPress-website krijgt een geheel eigen design, waardoor je jouw ontwerp niet terug ziet komen bij andere websites. Wij hebben hiervoor professionele tools die ons hierbij helpen. Zo zorgen wij ervoor dat het ontwerp naadloos aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Crypto of blockchain website laten maken?

Wij werken in het speciaal vaak samen met bedrijven die actief zijn in de financiële wereld, met in het specifiek cryptocurrency en blockchain. Denk hierbij aan Business Insider, AllesOverCrypto, Madelon Vos en Coinmerce. Dit is te danken aan onze deep-knowledge over crypto en blockchain.

Is jouw bedrijf actief binnen de crypto- en blockchainwereld? Dan is Timmermans Media het bureau waar je terecht kunt voor de websites.

website crypto father

Klaar om te groeien?

Plan dan nu (vrijblijvend) een telefoon- of videogesprek met ons in.

Bijna alle stappen voltooid... 95%

Op naar meer conversies!

Je krijgt 37 tips om meer conversies te genereren met je website en/of webshop!

ebook cro voorkant

37 tips voor meer conversies!

Download ons GRATIS e-book met 37 tips voor extra conversies op je website/ webshop!

ebook cro voorkant