Webdesign.

Op zoek naar een webdesigner?

Wij ontwerpen onze websites zelf, waardoor iedere website uniek is. Je zult het design van je nieuwe website dus niet ineens bij de concurrent tegenkomen, want wij maken in eerste instantie geen gebruik van templates. De kracht van een uniek website ontwerp is dat een bedrijf zichzelf hier mee kan onderscheiden van concurrenten. Een professioneel website design zorgt er voor dat je in staat bent meer leads en conversies te genereren via een website. Daarom kies je dus voor een website van Timmermans Media.

Webdesign
Wordpress

Jouw website altijd mobielvriendelijk.

Al onze website zijn mobielvriendelijk. Dit betekent dat ze responsive zijn en zich aanpassen aan het scherm van  de gebruiker. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over een website die niet geschikt is voor smartphone- en iPhone-gebruikers. Wij verkopen namelijk nooit een website die niet mobielvriendelijk is.

Geoptimaliseerd
voor conversies.

Wij begrijpen wat het doel van je website of webshop is. Daarom kunnen wij deze ook geheel optimaliseren voor conversies. Onze kennis zorgt voor een stijging van het conversieratio, waardoor jij je omzet kunt laten groeien. Kies daarom voor conversieoptimalisatie van Timmermans Media, en haal het maximale uit je website!

Conversie optimalisatie

Onze webdesign klanten.

Tientallen bedrijven gingen je voor en gaven ons het vertrouwen voor een nieuwe website. We zijn dan ook ontzettend trots om een aantal van onze klanten hieronder te mogen weergeven. 

Benieuwd naar
de kosten?

De kosten van een nieuwe website kunnen erg uit een lopen, gezien deze gebaseerd zijn op de wensen van de klant. Wij kunnen de perfecte website voor jou maken, maar zullen eerst al je wensen moeten weten om vervolgens met een prijsopgave te kunnen komen. Hiervoor komen wij graag bij jou langs, of plannen graag een videocall in! Maak snel een afspraak via onze website, zodat jouw dromen binnenkort online staan.

Webdesign
Wordpress

WordPress webdesign.

Veel WordPress websites maken gebruik van standaard designs. Dit worden ook wel templates genoemd. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een template kan het voorkomen dat de concurrent precies dezelfde website heeft, echter alleen met andere teksten, kleuren en foto’s. 

Wij maken het design van onze WordPress websites zelf. Wij hebben hiervoor professionele tools die ons hierbij helpen. Daarom kunt u bij ons rekenen op een unieke WordPress website, die u niet bij de concurrent tegen komt!

Maak een afspraak.

Maak nu eenvoudig een afspraak met ons door onderstaande gegevens in te vullen! Wij zullen mogelijk nog contact per mail of telefoon opnemen voor de locatie van de afspraak.

Bijna alle stappen voltooid... 95%

Op naar meer conversies!

Je krijgt 37 tips om meer conversies te genereren met je website en/of webshop!

ebook cro voorkant

37 tips voor meer conversies!

Download ons GRATIS e-book met 37 tips voor extra conversies op je website/ webshop!

ebook cro voorkant