E-mailmarketing.

Meer uit bestaande klanten en leads halen.

e-mail marketing

Waarom
e-mailmarketing?

E-mailmarketing is een effectieve manier om meer verkopen te genereren uit bestaande klanten en leads. Veel bedrijven hebben een grote lijst met contactgegevens van klanten, of mensen die in het verleden interesse hebben getoond in producten en diensten van het bedrijf.

Veel bedrijven denken aan SEO en advertenties voor het genereren van meer omzet. E-mailmarketing wordt in de meeste gevallen niet ingezet, terwijl dit een bewezen techniek is binnen de marketingindustrie. Door deze mensen mee te nemen in een marketing funnel kun je ze warm maken voor jouw producten en diensten. E-mailmarketing is dus een ontzettend effectieve manier om meer conversies te realiseren.

conversie optimalisatie e-mail funnel
icon kennis

Leads verzamelen.

Leads zijn personen die binnen de doelgroep van je bedrijf of organisatie vallen en waar je de contactgegevens van hebt. Dit is in de meeste gevallen de naam in combinatie met een e-mailadres of telefoonnummer. Deze contactgegevens kun je gebruiken voor gerichte e-mailmarketing.

Voordat je kunt beginnen met het verzenden van e-mails, zullen deze leads wel eerst verzameld moeten worden. Dat kan op verschillende manieren. Wij kunnen je helpen bij het opzetten van je e-mailmarketing, maar bieden ook ondersteuning bij het verzamelen van leads op je website of social media kanalen.

Marketing funnels.

Een marketing funnel is de reis die jouw potentiële klanten doorlopen. Eerst maken ze kennis met je bedrijf, en worden stap voor stap meegenomen door het aankoopproces. Het doel van de marketing funnel is om deze leads uiteindelijk om te zetten in betalende klanten. De marketing funnel bestaat uit volledig geautomatiseerde e-mails die leads ontvangen op basis van vooraf bepaalde instellingen.

Timmermans Media kan je helpen bij het opzetten van een complete marketing funnel, inclusief het schrijven van converterende e-mails. We kunnen je ook helpen om je huidige marketing funnel te optimaliseren voor conversies.

icon analyse

Onze e-mailmarketing klanten.

Timmermans Media heeft een aantal bedrijven mogen helpen bij hun e-mailmarketing. Zo hebben we nieuwe funnels opgezet, converterende e-mails geschreven, A/B-testen uitgevoerd en bestaande funnels verbeterd.

Starten met e-mailmarketing?

Plan dan nu (vrijblijvend) een telefoon- of videogesprek met ons in.