Teksten laten schrijven.

Teksten die goed gevonden worden en converteren.

icon schrijven

Teksten die gevonden worden in Google.

Teksten voor een website moeten zorgen voor een betere vindbaarheid in zoekmachines als Google. Althans, wanneer deze teksten zijn geschreven door een tekstschrijver die SEO-ervaring heeft. Timmermans Media heeft een team aan tekstschrijvers die weten hoe ze SEO-geoptimaliseerd moeten schrijven. Zo wordt er eerst zoekwoordenonderzoek gedaan, waarna de tekst wordt geschreven volgens alle SEO-regels. Dit is ideaal voor een blog, column of kennisbank.

mockup tekst aoc
mockup laptop allesovercrypto

Meer conversies met copywriting.

Een toename in het aantal websitebezoekers brengt nog niet veel goeds wanneer deze bezoekers niet overgaan tot aankoop van je product of dienst. Daarom schrijven wij teksten die geoptimaliseerd zijn voor conversies, ook wel copywriting genoemd. Dit is een populair onderdeel binnen content marketing. De teksten zijn geschreven om lezers aan te zetten tot het uitvoeren van de gewenste actie.

Onze klanten.

Wij leveren teksten aan verschillende bedrijven, welke zorgen voor een betere vindbaarheid van de website en toename in het aantal conversies.
Hieronder zie je de klanten waar Timmermans Media teksten voor schrijft.

Teksten voor websites, blogs of e-books.

Teksten kunnen op veel verschillende manieren ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan websiteteksten die gebruikers door een website laten navigeren of aanzetten tot een aankoop. Het is ook mogelijk om teksten te laten schrijven voor een blog, om zo mensen te informeren over een bepaald onderwerp. Of wat dacht je van e-books om leads te verzamelen. Ons team van tekstschrijvers kan verschillende teksten schrijven, waardoor je voor iedere opdracht bij ons terecht kunt.

business insider
mockup laptop coinmerce

Jij kiest het onderwerp van de tekst.

Omdat ons team uit verschillende tekstschrijvers bestaat kunnen wij over vrijwel ieder onderwerp een kwalitatief goede tekst leveren. Timmermans Media is gespecialiseerd in tekstschrijven over cryptocurrency en blockchain, maar heeft ook tekstschrijvers die kunnen schrijven over fitness, gezondheid, interieur, dieren of sport. En daar stopt het niet bij: je kunt voor vrijwel ieder onderwerp een tekst laten schrijven door Timmermans Media.

Teksten laten schrijven: wat zijn de kosten?

Teksten schrijven laten uitbesteden aan een andere partij kan dus veel voordelen opleveren. Toch is het niet onverstandig om ook goed over de kosten na te denken: wat levert het op en hoeveel mag het dus kosten?

Timmermans Media werkt met een woordprijs welke afhankelijk is van het onderwerp van de tekst. In bepaalde onderwerpen zijn wij meer gespecialiseerd dan andere onderwerpen, waardoor we verschillende tarieven rekenen.

De kosten zijn ook gebaseerd op de frequentie. Voor de meeste klanten leveren wij teksten op weekbasis, waardoor de kosten lager uitvallen. Wanneer je een indicatie wilt van de prijs vragen we je om contact op te nemen en de opdracht voor te stellen.

content marketing voor cryptokopen.nl

Teksten laten schrijven?

Plan nu (vrijblijvend) een telefoon- of videogesprek met ons in.

Wat zeggen onze klanten over teksten van Timmermans Media?

Patrick Suiker
Patrick Suiker
AllesOverCrypto.nl
Read More
Matt schrijft bij ons (AllesOverCrypto) blogs over cryptocurrency's en de blockchaintechnologie. We zijn waanzinnig enthousiast over hem om onder andere de volgende punten:
1) Hij doet wat hij zegt! Afspraak is afspraak bij Matt en deze komt hij altijd na.
2) Weet goed wat hij wil en waarin hij zich wil ontwikkelen, waardoor wij bewust werk kunnen creëren voor hem.
3) Pakt feedback goed op en past het direct toe. Je hoeft hem iets maar eenmalig te vertellen

Twijfel je of je Matt wilt inhuren? Doe maar niet! Dan blijft hij langer bij ons 🙂
Steven Anthonis
Steven Anthonis
BeleggenOnline.Info
Read More
Matt schrijft over cryptocurrency voor onze website Beleggenonline.info, hij levert telkens toegankelijke en goed leesbare artikelen af!
Rob Verheul
Rob Verheul
EuroGroei Beleggingen
Read More
Timmermans Media heeft goede kennis van zaken en ons goed en professioneel geholpen met het bouwen van de website en het schrijven van de brochure.
Jerik van Nuenen
Jerik van Nuenen
Puur Mindset Academy
Read More
Matt mijn website www.puurmindsetacademy de tekstuele content herschreven. Hierdoor zijn mijn blogartikelen beter vindbaar in Google en heb ik tevens meer klanten gekregen. Ben dus dik tevreden!
Nick Smits van Oyen
Nick Smits van Oyen
Coinmerce
Read More
Matt schrijft erg kundig en komt zijn afspraken na, wij zullen onze samenwerking blijven voortzetten.
Bastiaan Konijnenbelt
Bastiaan Konijnenbelt
The Vitality School
Read More
Matt is een topper!

Technisch sterk, werkt snel en erg behulpzaam. Samenwerking bevalt erg goed. Idem voor het sparren over hoe problemen te vertalen naar concrete oplossingen.

Een duizendpoot met skills in website dev, SEO, content writing en meer. Aanrader om mee te werken!
Thanh Lanh Tran
Thanh Lanh Tran
CryptoKopen.nl
Read More
Timmermans Media heeft veel kennis en ervaring in wat ze doen!
Kevin Koolmees
Kevin Koolmees
Crypto-Gids en Satoshi Trading Bot
Read More
Mattt speelt goed in op jouw wensen en schrijft hele sterke artikelen. Zijn kennis niveau is hoog en hij vertaalt dit goed op papier.
Previous
Next