fbpx

SEO.

Zoekmachine optimalisatie?

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden, instellingen en een snelle website kan de positie van een website in een zoekmachine significant stijgen. Wij optimaliseren websites voor zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Een website die goed gevonden wordt door de doelgroep zal voor meer leads zorgen. SEO is ideaal wanneer je in je bedrijf wilt investeren voor op de lange termijn.

sea
SEO

Jouw website hoog
in Google.

Timmermans Media gaat er voor zorgen dat jouw website zo hoog mogelijk in Google zal ranken. Onze zoekmachine optimalisatie is zo sterk, dat wij al verschillende websites naar de nummer 1 positie in Google hebben mogen helpen. Wij kunnen websites eenmaal optimaliseren, of herhaaldelijk optimaliseren op een maandelijkse basis. De kosten hiervoor liggen lager dan bij een gemiddeld SEO bureau. Maak met ons een afspraak zodat wij een prijsopgave kunnen geven voor het optimaliseren van jouw website.

Onze SEO-klanten.

Wij hebben de websites van verschillende bedrijven al mogen optimaliseren voor zoekmachines als Google. Onze SEO heeft ervoor gezorgd dat deze websites worden gevonden op de juiste zoekwoorden waardoor er meer leads en conversies gegenereerd worden.

De beste SEO
voor je webshop.

SEO kan voor een verdubbeling van het aantal verkopen in een webshop zorgen. Wanneer je online producten verkoopt is een webshop die geoptimaliseerd is voor zoekmachines ontzettend belangrijk. De investering die je voor SEO doet, zul je bijna altijd terugverdienen.

Mobielvriendelijk Webdesign
sea

Zoekmachine marketing.

De beste zoekmachine marketing is SEO. Zoekmachine optimalisatie zorgt er namelijk voor dat een website en webshop voor een lange periode gevonden worden door potentiële klanten die op zoek zijn naar een product of dienst die je aanbied. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je website geoptimaliseerd is voor Google.

SEA: Zoekmachine Marketing

Een term die veel op SEO lijkt is SEA, wat staat voor Search Engine Advertising. Wij weten hoe we advertenties voor websites in Google opzetten, om zo voor de laagste kosten te scoren op de juiste zoekwoorden. De juiste tekst zorgt ervoor dat er zo veel mogelijk  van de juiste mensen op de advertentie zullen klikken, waardoor het conversieratio zal stijgen. Lees hier meer over SEA van Timmermans Media.

SEO

Neem contact
met ons op.

Adres

Veldakkerstraat 2, 5281LW Boxtel.

Telefoonnummer

E-mail

Timmermans Media 2021 © Alle rechten voorbehouden

Maak een afspraak

Maak nu eenvoudig een afspraak met ons door onderstaande gegevens in te vullen! Wij zullen mogelijk nog contact per mail of telefoon opnemen voor de locatie van de afspraak.