SEO.

Omdat je wel gevonden wilt worden.

icon zoekmachine

Organische groei door middel van SEO.

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden en te zorgen voor een snelle website, kan de positie van een website in een zoekmachine significant stijgen. Wij optimaliseren websites voor zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Een website die goed gevonden wordt door de doelgroep zal voor meer leads zorgen. SEO is ideaal wanneer je in je bedrijf wilt investeren voor op de lange termijn.

mockup tekst aoc
icon analyse

Jouw website hoog
in Google.

Timmermans Media gaat er voor zorgen dat jouw website zo hoog mogelijk in Google zal ranken. Onze zoekmachine optimalisatie is zo sterk, dat wij al verschillende websites naar de nummer 1 positie in Google hebben mogen helpen. Wij kunnen websites eenmaal optimaliseren, of herhaaldelijk optimaliseren op een maandelijkse basis. Wanneer je voor het beste resultaat wilt gaan, raden wij je aan om voor een lange termijn je website te laten optimaliseren. Een eenmalige optimalisatie leidt vaak niet tot het gewenste resultaat.

Onze SEO klanten.

Wij hebben de websites van verschillende bedrijven al mogen optimaliseren voor zoekmachines als Google. 
Onze SEO heeft ervoor gezorgd dat deze websites worden gevonden op de juiste zoekwoorden waardoor er meer leads en conversies gegenereerd worden.

De beste SEO
voor jouw webshop.

SEO kan voor een verdubbeling van het aantal verkopen in een webshop zorgen. Wanneer je online producten verkoopt is een webshop die geoptimaliseerd is voor zoekmachines ontzettend belangrijk. De investering die je voor SEO doet, zul je bijna altijd terugverdienen. Helemaal wanneer je er ook voor kiest om conversie optimalisatie toe te passen, wat vrij gebruikelijk is voor webshops. Daar pluk je vervolgens nog voor een lange tijd de vruchten van.

webshop jesse
icon content schrijven

Zoekwoorden-onderzoek.

Is er geen zoekwoordenonderzoek gedaan? Dan is de kans klein dat de website gevonden zal worden door jouw doelgroep. Een onderzoek naar zoekwoorden is ontzettend belangrijk om te ranken op de zoekwoorden die bij jouw diensten, producten en doelgroep past. We doen daarom altijd zoekwoorden onderzoek voordat we aan een SEO-opdracht beginnen. Zo weet je zelf precies op welke keywords je gevonden zou moeten worden,

Geoptimaliseerde
SEO-teksten.

Wanneer je hoog wilt ranken in Google, is het belangrijk dat de teksten op je website geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Nadat er grondig zoekwoordenonderzoek is gedaan, is het belangrijk om de zoekwoorden op de juiste manier toe te passen in de tekst.

Je kunt jouw teksten laten schrijven door Timmermans Media. De prijs van de teksten worden gebaseerd op het aantal woorden van de tekst. Je betaalt dus voor wat je krijgt, en niet voor hoe lang wij er mee bezig zijn geweest. Dat is wel zo eerlijk, toch?

mockup laptop coinmerce

Klaar om te groeien?

Plan dan nu (vrijblijvend) een telefoon- of videogesprek met ons in.

Bijna alle stappen voltooid... 95%

Wil jij Google de baas zijn?

In ons e-book geven we unieke tips waarmee jij je website hoger in Google laat scoren. Wanneer je je naam en e-mailadres geeft, sturen we het e-book GRATIS op naar jouw e-mailadres!

ebook cover seo

Wil jij Google de baas zijn?

Download ons GRATIS e-book met unieke SEO tips.

ebook cover seo