fbpx

Conversie optimalisatie.

Jouw website geoptimaliseerd voor conversies.

Wist je dat het aantal website bezoekers niet het belangrijkste onderdeel is voor het genereren van inkomsten? Er is namelijk iets dat veel krachtiger is om online te groeien. En dat is CRO, wat staat voor Conversion Rate Optimization. Door dit toe te passen, optimaliseer je jouw website voor conversies. Je zorgt dan voor méér conversies, met hetzelfde aantal bezoekers.

Conversie optimalisatie
brein

Psychologische trucjes.

Psychologie is een centraal onderdeel in CRO. Dat komt doordat websitebezoekers bepaalde keuzes maken op basis van ons instinct. Daarom werken bepaalde kleuren wel, en kun je sommige kleuren beter vermijden in een webshop. Door de juiste psychologische trucjes toe te passen, kun je bezoekers helpen om een bepaalde handeling uit te voeren.

A/B testen.

Met conversieoptimalisatie zijn we continu aan het testen wat wel werkt, en wat niet werkt. Dit doen we aan de hand van A/B-testing. Hoe langer we dit doen, hoe beter je website wordt geoptimaliseerd. Uiteindelijk blijf je met een variant over waarbij ieder onderdeel is geoptimaliseerd voor conversies. En dan wordt het taak om het aantal websitebezoekers te verhogen!

Digital Marketing

Maak een afspraak.

Maak nu eenvoudig een afspraak met ons door onderstaande gegevens in te vullen! Wij zullen mogelijk nog contact per mail of telefoon opnemen voor de locatie van de afspraak.