Portfolio.

Bekijk wat wij hebben gedaan.

icon analyse
business insider

BI Studios.

Content Marketing.

BI Studios is de content agency van Business Insider Nederland. Dit is een website met meer dan 2 miljoen unieke bezoekers per maand de grootste zakelijke website van Nederland. Niet alleen in Nederland heeft Business Insider een grote naam: wereldwijd heeft dit nieuwsplatform meer dan 150 miljoen unieke bezoekers per maand. Timmermans Media heeft meermaals content over crypto geleverd aan BI Studios.

Jesse van de Sande Interieurs.

Webdesign, SEO en CRO.

In de webshop van Jesse van de Sande Interieurs is het mogelijk om verschillende meubels te bestellen. Denk hierbij aan handgemaakte eettafels, tuinmeubelen, bedden en overige accessoires voor wooninterieur. Timmermans Media heeft de webshop gemaakt en geoptimaliseerd voor conversies en zoekmachines.

website van jesse van de sande interieurs
mockup laptop madelon vos

Madelon Vos.

Content Marketing en CRO.

Madelon Vos is een bekende en gerespecteerde naam in de wereld van cryptocurrency. Ze is onder meer bekend van De Telegraaf, Financieel Dagblad, RTLZ en BNR Nieuwsradio. Timmermans Media levert content aan de website van Madelon Vos en zorgt voor de conversie optimalisatie van de e-mail funnel.

De Dorpsherberg.

Webdesign.

De Dorpsherberg is een restaurant in Oisterwijk dat verschillende gerechten serveert. Timmermans Media heeft de website van De Dorpsherberg gerealiseerd en geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Naast dat de website verschillende informatie biedt, is het ook mogelijk om een tafel te reserveren of eten te bestellen.

website van de dorpsherberg
website van mommypaint

Mommy Paint.

Webdesign.

Mommy Paint is kindvriendelijke verf op plantaardige basis en zonder meetbare concentraties schadelijke oplosmiddelen of andere schadelijke stoffen. Timmermans Media heeft de website van Mommy Paint gerealiseerd. Dit hebben we ook gedaan voor Fairf, wat net als Mommy Paint onderdeel is van Baril Coatings.

De Silent Disco.

Webapplicatie.

Wanneer je iets wilt kopen, reserveren of boeken op het internet, wil je het liefst direct een bevestiging. Dat kan op de website van De Silent Disco, omdat Timmermans Media de webapplicatie om een silent disco te boeken heeft gerealiseerd. Zo is het mogelijk om het aantal koptelefoons, zenders en datum in te voeren, waarna de applicatie automatisch de prijs berekend. Op het moment dat de gebruiker akkoord is, kan de bestelling direct bevestigd en betaald worden met onder meer iDeal of PayPal.

website van de silent disco
mockup laptop allesovercrypto

AllesOverCrypto.

Content marketing.

Wanneer je meer wilt leren over crypto en blockchain, moet je bij AllesOverCrypto zijn. Naast dat ze waardevolle content in hun cursussen bieden, doen ze dat ook in de blog op de website. Timmermans Media schrijft waardevolle SEO-content over crypto en blockchain voor AllesOverCrypto. Dat betekent dat de inhoud van de content niet alleen waardevol is, maar ook goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines.

Coinmerce.

Content Marketing.

Coinmerce is een van de grootste Nederlandse crypto exchanges. Gebruikers kunnen hier naast het kopen van cryptocurrency, ook kennis op doen in het kennisbank-gedeelte op de website. Timmermans Media levert informatieve contact over cryptocurrency en blockchain welke goed gevonden wordt in zoekmachines als Google.

mockup laptop coinmerce
mockup laptop uitjesexpert

UitjesExpert.

Webdesign en webapplicatie.

Op zoek naar een bedrijfs-, team- of groepsuitje? Dan moet je bij UitjesExpert zijn. Timmermans Media heeft de website van UitjesExpert ontworpen en gerealiseerd. Deze website is zowel voor desktop, tablet en mobiele telefoons geoptimaliseerd. Op de website kunnen bezoekers op zoek gaan naar een uitje door de verschillende filters te gebruiken. Vervolgens worden alle uitjes die aan de wensen van de bezoeker voldoen getoond, en kunnen ze direct een offerte aanvragen.

Al onze klanten.

Timmermans Media heeft niet alleen aan bovenstaande projecten gewerkt.
Wij hebben ook onderstaande bedrijven mogen helpen om online te groeien.

Klaar om te groeien?

Plan dan nu (vrijblijvend) een telefoon- of videogesprek met ons in.

Wat zeggen onze klanten?

Rob Hulskes
Rob Hulskes
Vincentiusvereniging Boxtel
Read More
Matt heeft voor Vincentius Vereniging Boxtel een mooie moderne website ontworpen waarmee we heel blij zijn. Ook de na-service is uitstekend, er wordt snel gereageerd bij vragen. We zijn er super blij mee.
Bastiaan Konijnenbelt
Bastiaan Konijnenbelt
The Vitality School
Read More
Matt is een topper!

Technisch sterk, werkt snel en erg behulpzaam. Samenwerking bevalt erg goed. Idem voor het sparren over hoe problemen te vertalen naar concrete oplossingen.

Een duizendpoot met skills in website dev, SEO, content writing en meer. Aanrader om mee te werken!
Roy Wong
Roy Wong
De Silent Disco
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar iemand die wat aanpassingen kon doorvoeren op onze website (desilentdisco.nl). Aangezien het technisch een ingewikkelde klus bleek kregen wij niemand gevonden die dat kon. Totdat we Matt tegen kwamen. In een consult konden we aangeven wat we precies wilden en Matt kon het regelen. Timmermans Media is snel, kundig en komt de afspraken na!
Hans van der Doelen
Hans van der Doelen
Metalcraft Boxtel
Read More
Houdt zich goed aan afspraken, heeft goede inzichten en denkt mee. Timmermans Media komt er zeker wel.
Anneke de Boer
Anneke de Boer
Stichting Droomdag
Read More
Timmermans Media helpt ons, Stichting Droomdag, door belangeloos hun expertise en tijd te besteden aan websiteoptimalisatie en onderhoud. Met hun warme betrokkenheid en professionaliteit dragen ze enorm bij aan de invulling van ons mooie werk. Bedankt!!
Jesse van de Sande
Jesse van de Sande
Jesse van de Sande Interieurs
Read More
Matt heeft onze website/webshop gemaakt, in beheer. Hierop flink bezig geweest met conversie optimalisatie waarvan we iedere week nog steeds de vruchten plukken!

Erg tevreden over de (snelle) service.
Lennart van Dijk
Lennart van Dijk
UitjesExpert
Read More
Timmermans Media heeft voor ons een mooie en technisch goede website (Uitjesexpert.nl) gemaakt. Ze hebben veel kennis in hun vak, communiceren helder en reageren zeer adequaat als we ergens tegen aanlopen. Bedankt!
Rob Verheul
Rob Verheul
EuroGroei Beleggingen
Read More
Timmermans Media heeft goede kennis van zaken en ons goed en professioneel geholpen met het bouwen van de website en het schrijven van de brochure.
Cloë de Jong
Cloë de Jong
SalonCloé
Read More
Ik ben zeer tevreden over Timmermans Media! Als ik iets aangepast wil hebben aan mijn website hoef ik Matt maar te mailen en hij heeft het super snel geregeld. Hij luistert goed naar wat je wil, of juist wat niet. Een super prijs/kwaliteit verhouding. Al met al een goede snelle service. Zeker een aanrader!!
Jerik van Nuenen
Jerik van Nuenen
Puur Mindset Academy
Read More
Matt mijn website www.puurmindsetacademy de tekstuele content herschreven. Hierdoor zijn mijn blogartikelen beter vindbaar in Google en heb ik tevens meer klanten gekregen. Ben dus dik tevreden!
Nick Smits van Oyen
Nick Smits van Oyen
Coinmerce
Read More
Matt schrijft erg kundig en komt zijn afspraken na, wij zullen onze samenwerking blijven voortzetten.
Ron Lodewijks
Ron Lodewijks
Beter in Brabant
Read More
Matt Timmermans is een veelbelovende jonge ondernemer met hart voor de klant.
Patrick Suiker
Patrick Suiker
AllesOverCrypto.nl
Read More
Matt schrijft bij ons (AllesOverCrypto) blogs over cryptocurrency's en de blockchaintechnologie. We zijn waanzinnig enthousiast over hem om onder andere de volgende punten:
1) Hij doet wat hij zegt! Afspraak is afspraak bij Matt en deze komt hij altijd na.
2) Weet goed wat hij wil en waarin hij zich wil ontwikkelen, waardoor wij bewust werk kunnen creëren voor hem.
3) Pakt feedback goed op en past het direct toe. Je hoeft hem iets maar eenmalig te vertellen

Twijfel je of je Matt wilt inhuren? Doe maar niet! Dan blijft hij langer bij ons 🙂
Thanh Lanh Tran
Thanh Lanh Tran
CryptoKopen.nl
Read More
Timmermans Media heeft veel kennis en ervaring in wat ze doen!
Maudy de Bruin
Maudy de Bruin
Fit With Us
Read More
Timmermans Media bouwde een complete & mooie website, helemaal passend in de stijl van mijn onderneming! Er wordt geluisterd naar je wensen en gereageerd op je vragen wanneer je die hebt.

Mijn ervaringen met Timmermans Media zijn erg positief en ik waardeer vooral de persoonlijke aanpak en de aanpakkers-mentaliteit!
Steven Anthonis
Steven Anthonis
BeleggenOnline.Info
Read More
Matt schrijft over cryptocurrency voor onze website Beleggenonline.info, hij levert telkens toegankelijke en goed leesbare artikelen af!
Kevin Koolmees
Kevin Koolmees
Crypto-Gids en Satoshi Trading Bot
Read More
Mattt speelt goed in op jouw wensen en schrijft hele sterke artikelen. Zijn kennis niveau is hoog en hij vertaalt dit goed op papier.
Previous
Next