Portfolio.

Bekijk wat wij hebben gedaan.

icon analyse
business insider

BI Studios.

Content Marketing.

BI Studios is de content agency van Business Insider Nederland. Dit is een website met meer dan 2 miljoen unieke bezoekers per maand de grootste zakelijke website van Nederland. Niet alleen in Nederland heeft Business Insider een grote naam: wereldwijd heeft dit nieuwsplatform meer dan 150 miljoen unieke bezoekers per maand. Timmermans Media heeft meermaals content over crypto geleverd aan BI Studios.

Jesse van de Sande Interieurs.

Webdesign, SEO en CRO.

In de webshop van Jesse van de Sande Interieurs is het mogelijk om verschillende meubels te bestellen. Denk hierbij aan handgemaakte eettafels, tuinmeubelen, bedden en overige accessoires voor wooninterieur. Timmermans Media heeft de webshop gemaakt en geoptimaliseerd voor conversies en zoekmachines.

website van jesse van de sande interieurs
mockup laptop madelon vos

Madelon Vos.

Content Marketing en CRO.

Madelon Vos is een bekende en gerespecteerde naam in de wereld van cryptocurrency. Ze is onder meer bekend van De Telegraaf, Financieel Dagblad, RTLZ en BNR Nieuwsradio. Timmermans Media levert content aan de website van Madelon Vos en zorgt voor de conversie optimalisatie van de e-mail funnel.

De Dorpsherberg.

Webdesign.

De Dorpsherberg is een restaurant in Oisterwijk dat verschillende gerechten serveert. Timmermans Media heeft de website van De Dorpsherberg gerealiseerd en geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Naast dat de website verschillende informatie biedt, is het ook mogelijk om een tafel te reserveren of eten te bestellen.

website van de dorpsherberg
website van mommypaint

Mommy Paint.

Webdesign.

Mommy Paint is kindvriendelijke verf op plantaardige basis en zonder meetbare concentraties schadelijke oplosmiddelen of andere schadelijke stoffen. Timmermans Media heeft de website van Mommy Paint gerealiseerd. Dit hebben we ook gedaan voor Fairf, wat net als Mommy Paint onderdeel is van Baril Coatings.

De Silent Disco.

Webapplicatie.

Wanneer je iets wilt kopen, reserveren of boeken op het internet, wil je het liefst direct een bevestiging. Dat kan op de website van De Silent Disco, omdat Timmermans Media de webapplicatie om een silent disco te boeken heeft gerealiseerd. Zo is het mogelijk om het aantal koptelefoons, zenders en datum in te voeren, waarna de applicatie automatisch de prijs berekend. Op het moment dat de gebruiker akkoord is, kan de bestelling direct bevestigd en betaald worden met onder meer iDeal of PayPal.

website van de silent disco
mockup laptop allesovercrypto

AllesOverCrypto.

Content marketing.

Wanneer je meer wilt leren over crypto en blockchain, moet je bij AllesOverCrypto zijn. Naast dat ze waardevolle content in hun cursussen bieden, doen ze dat ook in de blog op de website. Timmermans Media schrijft waardevolle SEO-content over crypto en blockchain voor AllesOverCrypto. Dat betekent dat de inhoud van de content niet alleen waardevol is, maar ook goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines.

Coinmerce.

Content Marketing.

Coinmerce is een van de grootste Nederlandse crypto exchanges. Gebruikers kunnen hier naast het kopen van cryptocurrency, ook kennis op doen in het kennisbank-gedeelte op de website. Timmermans Media levert informatieve contact over cryptocurrency en blockchain welke goed gevonden wordt in zoekmachines als Google.

mockup laptop coinmerce
mockup laptop uitjesexpert

UitjesExpert.

Webdesign en webapplicatie.

Op zoek naar een bedrijfs-, team- of groepsuitje? Dan moet je bij UitjesExpert zijn. Timmermans Media heeft de website van UitjesExpert ontworpen en gerealiseerd. Deze website is zowel voor desktop, tablet en mobiele telefoons geoptimaliseerd. Op de website kunnen bezoekers op zoek gaan naar een uitje door de verschillende filters te gebruiken. Vervolgens worden alle uitjes die aan de wensen van de bezoeker voldoen getoond, en kunnen ze direct een offerte aanvragen.

Meer klanten.

Timmermans Media heeft niet alleen aan bovenstaande projecten gewerkt.
Wij hebben ook onderstaande bedrijven mogen helpen om online te groeien.

Klaar om te groeien?

Plan dan nu (vrijblijvend) een telefoon- of videogesprek met ons in.