Content marketing.

Hét wapen voor organische groei.

icon schrijven

Waarom content marketing?

Content marketing is één van de belangrijkste manieren om op het internet organisch te groeien. Door de juiste en beste content te geven en waarde te creëren voor anderen, zul je na verloop van tijd een stijging in het aantal websitebezoekers en/of conversies zien.

Door de vele advertenties die mensen op het internet zien, kun je jouw website eruit laten springen door unieke en waardevolle content te bieden. En daar pluk je nog jaren de vruchten van.

mockup laptop allesovercrypto
mockup laptop madelon vos

Contentstrategie.

Je kunt specifieke content door ons laten schrijven. Zo zijn er genoeg websites waarvoor Timmermans Media wekelijks teksten aanlevert. Maar het is ook mogelijk om jouw gehele content marketing strategie uit handen te geven.

We zullen dan eerst kijken welke content strategie het beste voor jouw business en doelgroep werkt. Dit stippelen we vervolgens uit door middel van een roadmap, waarna we de strategie zullen realiseren.

Content marketing voor social media kanalen.

Content is een breed begrip binnen de marketingwereld. Het gaat dan ook verder dan content in de vorm van artikelen. Daarom kunnen we je ook verder helpen wanneer je op zoek bent naar een marketingbureau voor de content marketing voor jouw social media kanalen. In het speciaal houden we ons bezig met Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest en Twitter. Je kunt bij Timmermans Media niet terecht voor advertenties op social media: wij richten ons puur en alleen op het ontwikkelen van organische groei.

social media content

Onze content marketing klanten.

Anderen bedrijven en organisaties vertrouwen in de content marketing van Timmermans Media.
Bekijk hieronder onze content marketing-klanten.

website van mommypaint

Groter online bereik met SEO-teksten.

Je kunt dan wel de meest waardevolle content op je website plaatsen, maar zolang deze niet wordt gevonden door je doelgroep schiet het zijn doel voorbij. Daarom is het belangrijk dat de content is geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google en Bing.

Timmermans Media levert daarom altijd content die voldoet aan de belangrijkste SEO-regels. Zo zorgen wij voor degelijk zoekwoordenonderzoek en schrijven we de teksten op een manier waardoor deze makkelijk gevonden worden door de doelgroep die je wilt bereiken.

Cryptocurrency of blockchain artikelen?

Timmermans Media werkt in het speciaal veel samen met bedrijven en websites in de wereld van cryptocurrency en blockchain. Dat doen we bijvoorbeeld met Business Insider, AllesOverCrypto, Madelon Vos en Coinmerce. Dit is te danken aan onze deep-knowledge binnen deze wereld.

Wanneer je op zoek bent naar content over crypto- en blockchain gerelateerde onderwerpen, is Timmermans Media het bureau waar je terecht kunt voor de beste SEO-geoptimaliseerde teksten.

mockup laptop coinmerce

Klaar om te groeien?

Plan dan nu (vrijblijvend) een telefoon- of videogesprek met ons in.

Bijna alle stappen voltooid... 95%

De beste content schrijven?

Je krijgt de belangrijkste 13 tips voor het schrijven van converterende content. Met deze tips ga je hoe dan ook scoren!

ebook content marketing cover

De beste content schrijven?

Download ons GRATIS e-book met 13 tips voor converterende content!

ebook content marketing cover