Content Marketing.

Doe jij al aan
content marketing?

Ben jij al bezig met content marketing? Wanneer je organisch wilt groeien is content marketing misschien wel een van de belangrijkste hulpmiddelen. Door de juiste content te plaatsen, en waarde te creëren voor anderen, zul je na verloop van tijd een stijging in het aantal websitebezoekers en/of conversies zien.

Door de vele advertenties die mensen op het internet zien, kun je jezelf er uit laten springen door unieke en waardevolle content aan te bieden. En daar helpen we je graag bij!

Contentmarketing
seo tekst schrijven

Contentstrategie.

Voordat we beginnen met het maken van content, is het belangrijk dat we eerst een contentstrategie bepalen. We kijken naar welke methode het beste zal werken voor jouw business en doelgroep, en stippelen vervolgens een routekaart uit. Wanneer we hierin een overeenkomst hebben bereikt, begint de uitvoering van de content strategie. That’s where the magic happens!

Content voor websites en blogartikelen.

Timmermans Media kan je helpen bij het creëren van content voor websites en blogs. Denk hierbij aan teksten voor pagina’s, maar ook voor teksten van blogartikelen. Door genoeg content te plaatsen op een website, kan deze veel beter gevonden worden in Google. Daarom raden we ook altijd aan om gebruik te maken van een blog. Natuurlijk is onze content altijd geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO).

seo tekst schrijven

Onze content marketing klanten.

Anderen bedrijven en organisaties vertrouwen in de content marketing van Timmermans Media. Bekijk
hieronder onze content marketing-klanten.

sea

Groter bereik met de juiste SEO-teksten.

Het plaatsen van de teksten op je website kan een wereld van verschil maken. Niet alleen de leesbaarheid is belangrijk, maar ook de zoekmachinevriendelijkheid. Wanneer een tekst niet geschreven is op basis van belangrijke SEO-regels, zal je veel minder goed gevonden worden in zoekmachines als Google. Daarom zorgen we ervoor dat onze content altijd geschikt en geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Maak een afspraak.

Maak nu eenvoudig een afspraak met ons door onderstaande gegevens in te vullen! Wij zullen mogelijk nog contact per mail of telefoon opnemen voor de locatie van de afspraak.

Bijna alle stappen voltooid... 95%

De beste content schrijven?

Je krijgt de belangrijkste 13 tips voor het schrijven van converterende content. Met deze tips ga je hoe dan ook scoren!

ebook content marketing cover

De beste content schrijven?

Download ons GRATIS e-book met 13 tips voor converterende content!

ebook content marketing cover