Content marketing.

Hét wapen voor organische groei.

icon schrijven

Waarom content marketing?

Content marketing is één van de belangrijkste manieren om op het internet organisch te groeien. Door de juiste en beste content te geven en waarde te creëren voor anderen, zul je na verloop van tijd een stijging in het aantal websitebezoekers en/of conversies zien.

Door de vele advertenties die mensen op het internet zien, kun je jouw website eruit laten springen door unieke en waardevolle content te bieden. En daar pluk je nog jaren de vruchten van.

mockup laptop allesovercrypto
mockup laptop madelon vos

Contentstrategie.

Je kunt specifieke content door ons laten schrijven. Zo zijn er genoeg websites waarvoor Timmermans Media wekelijks teksten aanlevert. Maar het is ook mogelijk om jouw gehele content marketing strategie uit handen te geven.

We zullen dan eerst kijken welke content strategie het beste voor jouw business en doelgroep werkt. Dit stippelen we vervolgens uit door middel van een roadmap, waarna we de strategie zullen realiseren.

Content marketing voor social media kanalen.

Content is een breed begrip binnen de marketingwereld. Het gaat dan ook verder dan content in de vorm van artikelen. Daarom kunnen we je ook verder helpen wanneer je op zoek bent naar een marketingbureau voor de content marketing voor jouw social media kanalen of e-mails. In het speciaal houden we ons bezig met Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest en Twitter. Je kunt bij Timmermans Media niet terecht voor advertenties op social media: wij richten ons puur en alleen op het ontwikkelen van organische groei.

social media content

Onze content marketing klanten.

Anderen bedrijven en organisaties vertrouwen in de content marketing van Timmermans Media. Bekijk hieronder onze content marketing-klanten.

website van mommypaint

Groter online bereik met SEO-teksten.

Je kunt dan wel de meest waardevolle content op je website plaatsen, maar zolang deze niet wordt gevonden door je doelgroep schiet het zijn doel voorbij. Daarom is het belangrijk dat de content is geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google en Bing.

Timmermans Media levert daarom altijd content die voldoet aan de belangrijkste SEO-regels. Zo zorgen wij voor degelijk zoekwoordenonderzoek en schrijven we de teksten op een manier waardoor deze makkelijk gevonden worden door de doelgroep die je wilt bereiken.

Cryptocurrency of blockchain artikelen?

Timmermans Media werkt in het speciaal veel samen met bedrijven en websites in de wereld van cryptocurrency en blockchain. Dat doen we bijvoorbeeld met Business Insider, AllesOverCrypto, Madelon Vos en Coinmerce. Dit is te danken aan onze deep-knowledge binnen deze wereld.

Wanneer je op zoek bent naar content over crypto- en blockchain gerelateerde onderwerpen, is Timmermans Media het bureau waar je terecht kunt voor de beste SEO-geoptimaliseerde teksten.

mockup laptop coinmerce

Starten met content marketing?

Plan dan nu (vrijblijvend) een telefoon- of videogesprek met ons in.

Wat zeggen onze klanten over content marketing van Timmermans Media?

Rob Verheul
Rob Verheul
EuroGroei Beleggingen
Read More
Timmermans Media heeft goede kennis van zaken en ons goed en professioneel geholpen met het bouwen van de website en het schrijven van de brochure.
Jerik van Nuenen
Jerik van Nuenen
Puur Mindset Academy
Read More
Matt mijn website www.puurmindsetacademy de tekstuele content herschreven. Hierdoor zijn mijn blogartikelen beter vindbaar in Google en heb ik tevens meer klanten gekregen. Ben dus dik tevreden!
Nick Smits van Oyen
Nick Smits van Oyen
Coinmerce
Read More
Matt schrijft erg kundig en komt zijn afspraken na, wij zullen onze samenwerking blijven voortzetten.
Patrick Suiker
Patrick Suiker
AllesOverCrypto.nl
Read More
Matt schrijft bij ons (AllesOverCrypto) blogs over cryptocurrency's en de blockchaintechnologie. We zijn waanzinnig enthousiast over hem om onder andere de volgende punten:
1) Hij doet wat hij zegt! Afspraak is afspraak bij Matt en deze komt hij altijd na.
2) Weet goed wat hij wil en waarin hij zich wil ontwikkelen, waardoor wij bewust werk kunnen creëren voor hem.
3) Pakt feedback goed op en past het direct toe. Je hoeft hem iets maar eenmalig te vertellen

Twijfel je of je Matt wilt inhuren? Doe maar niet! Dan blijft hij langer bij ons 🙂
Thanh Lanh Tran
Thanh Lanh Tran
CryptoKopen.nl
Read More
Timmermans Media heeft veel kennis en ervaring in wat ze doen!
Steven Anthonis
Steven Anthonis
BeleggenOnline.Info
Read More
Matt schrijft over cryptocurrency voor onze website Beleggenonline.info, hij levert telkens toegankelijke en goed leesbare artikelen af!
Kevin Koolmees
Kevin Koolmees
Crypto-Gids en Satoshi Trading Bot
Read More
Mattt speelt goed in op jouw wensen en schrijft hele sterke artikelen. Zijn kennis niveau is hoog en hij vertaalt dit goed op papier.
Previous
Next