Diepgaande kennis inzetten om samen te groeien.

Wij onderscheiden ons door onze volledige focus op het ontwikkelen van websites en online organische groei. Want je hebt weinig aan een goede website die niet gevonden wordt. Dit doen we door een compleet pakket aan te bieden dat bestaat uit optimaal webdesign, SEO, CRO en content marketing. Daarbij hebben wij niet alleen excellente kennis over online marketing, maar ook deep-knowledge op het gebied van cryptocurrencies en blockchains.

icon duurzaamheid

Duurzaamheid.

Wij geloven in sterke en langdurige samenwerkingen. Geen eendagsvliegen, maar duurzame relaties, waarin we samen op de lange termijn kunnen groeien.

Echte resultaten.

Groei staat bij ons voorop. Het behalen van echte resultaten is waar wij onze trots uit halen. Daarom zullen we er alles aan doen om het best mogelijke resultaat te behalen.

icon analyse
icon kennis

Kennis uit ervaring.

Wij putten kennis uit onze essentiële werkervaring die we hebben opgedaan door te doen. Daarnaast blijft onze kennis vanuit de praktijk constant groeien, doordat we altijd bezig zijn én blijven met uitdagende cases.

Ons team.

matt timmermans

Matt Timmermans

Marketing & Eigenaar
Linkedin

nick kiburg

Nick Kiburg

SEO-copywriter
Linkedin

jesse vullings

Jessie

SEO-copywriter
Linkedin

lizette schuurman

Lizette Schuurman

Social Media
Linkedin

tanja sendula

Tanja Sendula

Assistent
Linkedin

vinod dubey

Vinod Dubey

Software Development

yayan sihwadi

Yayan Sihwadi

Designer/illustrator

rashid ali

Rashid Ali

Webdesigner

Hoe wij communiceren.

Duidelijk

Geen lange onsamenhangende verhalen, maar heldere en krachtige communicatie. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is.

Kennis van zaken

Wij zijn experts en dat laten we ook zien door al onze communicatie te ondersteunen met kennis en feiten.

Open

Wij zien onszelf als business partners. Daarom hebben wij een open houding om samen tot de beste ideeën te komen.

Persoonlijk

We nemen ons vakgebied serieus, maar hebben wel een informeel en gezellig randje. Hierdoor blijven onze relaties warm en puur zakelijk.

Anderen helpen met groeien.

Groei is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend of makkelijk. Daar zijn we ons maar al te goed bewust van. Daarom ondersteunt Timmermans Media drie stichtingen financieel en/of door de levering van gratis diensten. Op deze manier hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan een betere morgen. Timmermans Media is sponsor van Voedselbank Boxtel, Stichting Droomdag en Vincentiusvereniging Boxtel.