Webdesign in Boxtel.

Heb je een bedrijf of organisatie in Boxtel en wil je een website laten maken? Je laat een nieuwe website het liefst maken door een ervaren webbureau in Boxtel. Daarom kies je voor Timmermans Media.

voor meer informatie.

Website laten maken in Boxtel?

Op zoek naar een nieuwe website in Boxtel? Boxtel is gelegen in het midden van Brabant en staat natuurlijk bekend om zijn centrale ligging. Maar ook om een aantal trekpleisters, waaronder dino-museum het Oertijdmuseum en de Kampina. Timmermans Media is ontstaan in Boxtel en heeft verschillende bedrijven in Boxtel aan een nieuwe website geholpen, waaronder Vincentiusvereniging Boxtel, Straalbedrijf Boxtel en Jesse van de Sande Interieurs.

Naast de bedrijven in Boxtel helpt Timmermans Media ook bedrijven in andere dorpen en steden aan een nieuwe website, waaronder in Kaatsheuvel, Oisterwijk, Meierijstad, Helmond en Waalwijk.

SEO en webdesign in Boxtel: wat zijn de kosten?

Webdesign in Boxtel of een nieuwe website laten bouwen in Boxtel hoeft helemaal niet zo duur te zijn. De kosten voor een nieuwe website kunnen per geval verschillen. Een simpele website die uit een paar pagina’s bestaat kost natuurlijk veel minder dan de ontwikkeling van een ingewikkeld platform. Neem daarom contact met Timmermans Media op om de kosten van een nieuwe website in Boxtel te bespreken.

Jesse van de Sande
Jesse van de Sande
Jesse van de Sande Interieurs
Read More
Matt heeft onze website/webshop gemaakt, in beheer. Hierop flink bezig geweest met conversie optimalisatie waarvan we iedere week nog steeds de vruchten plukken!

Erg tevreden over de (snelle) service.
Lennart van Dijk
Lennart van Dijk
UitjesExpert
Read More
Timmermans Media heeft voor ons een mooie en technisch goede website (Uitjesexpert.nl) gemaakt. Ze hebben veel kennis in hun vak, communiceren helder en reageren zeer adequaat als we ergens tegen aanlopen. Bedankt!
Cloë de Jong
Cloë de Jong
SalonCloé
Read More
Ik ben zeer tevreden over Timmermans Media! Als ik iets aangepast wil hebben aan mijn website hoef ik Matt maar te mailen en hij heeft het super snel geregeld. Hij luistert goed naar wat je wil, of juist wat niet. Een super prijs/kwaliteit verhouding. Al met al een goede snelle service. Zeker een aanrader!!
Nick Smits van Oyen
Nick Smits van Oyen
Coinmerce
Read More
Matt schrijft erg kundig en komt zijn afspraken na, wij zullen onze samenwerking blijven voortzetten.
Patrick Suiker
Patrick Suiker
AllesOverCrypto.nl
Read More
Matt schrijft bij ons (AllesOverCrypto) blogs over cryptocurrency's en de blockchaintechnologie. We zijn waanzinnig enthousiast over hem om onder andere de volgende punten:
1) Hij doet wat hij zegt! Afspraak is afspraak bij Matt en deze komt hij altijd na.
2) Weet goed wat hij wil en waarin hij zich wil ontwikkelen, waardoor wij bewust werk kunnen creëren voor hem.
3) Pakt feedback goed op en past het direct toe. Je hoeft hem iets maar eenmalig te vertellen

Twijfel je of je Matt wilt inhuren? Doe maar niet! Dan blijft hij langer bij ons :)
Maudy de Bruin
Maudy de Bruin
Fit With Us
Read More
Timmermans Media bouwde een complete & mooie website, helemaal passend in de stijl van mijn onderneming! Er wordt geluisterd naar je wensen en gereageerd op je vragen wanneer je die hebt.

Mijn ervaringen met Timmermans Media zijn erg positief en ik waardeer vooral de persoonlijke aanpak en de aanpakkers-mentaliteit!
Previous
Next

Onze diensten in Boxtel.

icoon webdesign

Webdesign

Webdesign is belangrijk om zo veel mogelijk bezoekers om te zetten naar klanten. Wij zorgen voor een uniek en mobielvriendelijk webdesign dat is aangepast op jouw doelgroep.​

icoon seo zoekmachien optimalisatie

SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is belangrijk om op de lange termijn te kunnen groeien. We zorgen er daarom voor dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines als Google.​

icon content marketing

Content Marketing

Met de juiste content strategie kan jouw website veel beter gevonden worden in zoekmachines. Daarbij biedt je ook nog eens extra waarde voor jouw bezoekers en potentiële klanten.​

icon content schrijven

Tekstschrijven

Teksten maken jou zonder twijfel de winnaar. Niet alleen zorgen teksten ervoor dat je beter in Google gevonden wordt, ook zorgt de juiste copy ervoor dat je meer conversies behaalt.

Onze klanten, binnen en buiten Boxtel.

logo business insider
logo bitvavo
logo van hema
logo madelon vos
logo start2bitcoin
logo allesovercrypto
logo knaken
logo coinmerce

Op zoek naar een marketingbureau in Boxtel?

Heb jij een bedrijf in Boxtel en ben je op zoek naar een marketingbureau? Timmermans Media kan jouw bedrijf helpen bij de ondersteuning van SEO, webdesign en content marketing. Dat hebben we al voor verschillende bedrijven gedaan, waaronder Bitvavo, HEMA en Jesse van de Sande Interieurs. Neem snel contact met ons op om erachter te komen of we ook jouw bedrijf kunnen ondersteunen bij verschillende marketingdiensten.

Jouw website door ons in Boxtel laten maken?

Plan dan nu (vrijblijvend) een telefoon- of videogesprek met ons in.