Tech tekstschrijver.

Zoek je een tech tekstschrijver? Timmermans Media kan jou helpen, want wij schrijven voor verschillende bedrijven en websites copy over tech.

voor meer informatie.

Op zoek naar een SEO tech tekstschrijver?

Een tekstschrijver die technische jargon begrijpt, weet hoe gadgets werken en lastige onderwerpen op een eenvoudige manier kan uitschrijven. Het vinden van de juiste tech tekstschrijver is minder makkelijk dan je misschien zou denken. Toch ben je nu op de juiste pagina uitgekomen. Wij hebben namelijk veel ervaring met het schrijven van technologie artikelen. Zo kunnen we teksten over gadgets, ICT, apps, automotive, e-learnings, IT en software schrijven.

Copywriting over technologie en gadgets.

De teksten van Timmermans Media zijn geschikt wanneer je een tech website hebt. Samen kijken we naar de onderwerpen van de teksten, waarna wij zoekwoordenonderzoek uitvoeren. Vervolgens schrijven we de artikelen aan de hand van de informatie die we van jullie hebben gekregen en die we zelf in huis hebben. We zorgen voor een juiste verwerking van de zoekwoorden zodat jouw artikelen goed in Google gevonden worden.

Rob Verheul
Rob Verheul
EuroGroei Beleggingen
Read More
Timmermans Media heeft goede kennis van zaken en ons goed en professioneel geholpen met het bouwen van de website en het schrijven van de brochure.
Jerik van Nuenen
Jerik van Nuenen
Puur Mindset Academy
Read More
Matt mijn website www.puurmindsetacademy de tekstuele content herschreven. Hierdoor zijn mijn blogartikelen beter vindbaar in Google en heb ik tevens meer klanten gekregen. Ben dus dik tevreden!
Nick Smits van Oyen
Nick Smits van Oyen
Coinmerce
Read More
Matt schrijft erg kundig en komt zijn afspraken na, wij zullen onze samenwerking blijven voortzetten.
Patrick Suiker
Patrick Suiker
AllesOverCrypto.nl
Read More
Matt schrijft bij ons (AllesOverCrypto) blogs over crypto en blockchain. We zijn waanzinnig enthousiast over hem om onder andere de volgende punten:
1) Hij doet wat hij zegt! Afspraak is afspraak bij Matt.
2) Weet goed wat hij wil en waarin hij zich wil ontwikkelen, waardoor wij bewust werk kunnen creëren voor hem.
3) Pakt feedback goed op en past het direct toe. Je hoeft hem iets maar eenmalig te vertellen

Twijfel je of je Matt wilt inhuren? Doe maar niet! Dan blijft hij langer bij ons :)
Steven Anthonis
Steven Anthonis
BeleggenOnline.Info
Read More
Matt schrijft over cryptocurrency voor onze website Beleggenonline.info, hij levert telkens toegankelijke en goed leesbare artikelen af!
Kevin Koolmees
Kevin Koolmees
Crypto-Gids en Satoshi Trading Bot
Read More
Mattt speelt goed in op jouw wensen en schrijft hele sterke artikelen. Zijn kennis niveau is hoog en hij vertaalt dit goed op papier.
Previous
Next

Nederlandse artikelen over technologie en ICT?

Ben je op zoek naar een freelance tech copywriter? Wij helpen je graag met je artikelen. We beheersen de Nederlandse en Engelse taal en kunnen daarom in beide talen artikelen leveren. Ook hebben we SEO-kennis waardoor jouw artikelen goed gevonden zullen worden. Neem contact op via info@timmermansmedia.nl om erachter te komen of wij iets voor jou kunnen betekenen.

Voor deze bedrijven schrijven wij teksten.

logo business insider
logo bitvavo
logo van hema
logo madelon vos
logo start2bitcoin
logo allesovercrypto
logo knaken
logo coinmerce

Jouw tech teksten door ons laten schrijven?

Plan dan nu (vrijblijvend) een telefoon- of videogesprek met ons in.