B2B tekstschrijver.

Zoek je een B2B tekstschrijver? Timmermans Media kan jou helpen, want wij schrijven voor verschillende bedrijven en websites copy over B2B.

voor meer informatie.

Op zoek naar een B2B tekstschrijver?

Een B2B tekstschrijver kan teksten voor de zakelijke wereld schrijven. Deze teksten richten zich op de zakelijke doelgroep, en dat is geheel anders dan teksten voor consumenten, particulieren en individuen. De zakelijke lezer heeft namelijk andere behoeften en wensen dan een consument. Het is belangrijk om je tekst op deze doelgroep aan te passen. Alleen zo kun je jouw boodschap ijzersterk overbrengen. Een zakelijke tekstschrijver kan je hierbij helpen.

Zakelijke SEO teksten.

Zakelijke teksten die gevonden worden in zoekmachines. Want wat heb je aan een tekst die door niemand wordt gelezen? Daarom zorgt Timmermans Media bij iedere tekst voor SEO-optimalisatie. We doen eerst zoekwoordenonderzoek waarna we het artikel geheel optimaliseren op basis van deze zoekwoorden.  Zo weten we zeker dat de doelgroep die je probeert te bereiken jouw tekst weet te vinden in zoekmachines als Google.

Rob Verheul
Rob Verheul
EuroGroei Beleggingen
Read More
Timmermans Media heeft goede kennis van zaken en ons goed en professioneel geholpen met het bouwen van de website en het schrijven van de brochure.
Jerik van Nuenen
Jerik van Nuenen
Puur Mindset Academy
Read More
Matt mijn website www.puurmindsetacademy de tekstuele content herschreven. Hierdoor zijn mijn blogartikelen beter vindbaar in Google en heb ik tevens meer klanten gekregen. Ben dus dik tevreden!
Nick Smits van Oyen
Nick Smits van Oyen
Coinmerce
Read More
Matt schrijft erg kundig en komt zijn afspraken na, wij zullen onze samenwerking blijven voortzetten.
Patrick Suiker
Patrick Suiker
AllesOverCrypto.nl
Read More
Matt schrijft bij ons (AllesOverCrypto) blogs over crypto en blockchain. We zijn waanzinnig enthousiast over hem om onder andere de volgende punten:
1) Hij doet wat hij zegt! Afspraak is afspraak bij Matt.
2) Weet goed wat hij wil en waarin hij zich wil ontwikkelen, waardoor wij bewust werk kunnen creëren voor hem.
3) Pakt feedback goed op en past het direct toe. Je hoeft hem iets maar eenmalig te vertellen

Twijfel je of je Matt wilt inhuren? Doe maar niet! Dan blijft hij langer bij ons :)
Steven Anthonis
Steven Anthonis
BeleggenOnline.Info
Read More
Matt schrijft over cryptocurrency voor onze website Beleggenonline.info, hij levert telkens toegankelijke en goed leesbare artikelen af!
Kevin Koolmees
Kevin Koolmees
Crypto-Gids en Satoshi Trading Bot
Read More
Mattt speelt goed in op jouw wensen en schrijft hele sterke artikelen. Zijn kennis niveau is hoog en hij vertaalt dit goed op papier.
Previous
Next

B2B teksten die de zakelijke lezer aanspreekt.

Timmermans Media helpt je om ondernemers, bedrijven, freelancer en zzp’ers te bereiken. In welke branche je ook actief bent, van de muzieksector tot de onderwijsbranche. Neem contact met ons op om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen. Dat doe je door een e-mail te sturen naar info@timmermansmedia.nl. We leggen je graag meer uit over onze diensten en de kosten.

Voor deze bedrijven schrijven wij teksten.

logo business insider
logo bitvavo
logo van hema
logo madelon vos
logo start2bitcoin
logo allesovercrypto
logo knaken
logo coinmerce

Jouw B2B teksten door ons laten schrijven?

Plan dan nu (vrijblijvend) een telefoon- of videogesprek met ons in.