Overheid tekstschrijver.

Zoek je een overheid tekstschrijver? Timmermans Media kan jou helpen, want wij schrijven voor verschillende bedrijven en websites copy over overheid.

voor meer informatie.

Teksten voor overheidsinstanties.

Als overheidsinstantie wil je de burger bereiken. De tekst die je gebruikt tijdens de communicatie speelt hierbij een belangrijke rol. Het is een cliché dat ambtenaren en gemeenten vaak wollige taal gebruiken waardoor burgers het beleid niet begrijpen. Het gebruik van een tekstschrijver die weet hoe de lezer bereikt moet worden kan helpen om het overkoepelende doel te bereiken.

Begrijpelijke teksten.

Als publieke instelling of overheid is het belangrijk om begrijpelijke teksten met inwoners te delen. Keuzes moeten duidelijk uitgelegd worden zodat inwoners begrijpen waar het om gaat en wat het voor hun betekent. De lezer van de tekst moet centraal staan, want burgers willen dat de overheid er voor hen is. Of het nu om wonen, nieuwbouw of infrastructuur gaat; een tekst moet duidelijk en eenvoudig te lezen zijn.

Rob Verheul
Rob Verheul
EuroGroei Beleggingen
Read More
Timmermans Media heeft goede kennis van zaken en ons goed en professioneel geholpen met het bouwen van de website en het schrijven van de brochure.
Jerik van Nuenen
Jerik van Nuenen
Puur Mindset Academy
Read More
Matt mijn website www.puurmindsetacademy de tekstuele content herschreven. Hierdoor zijn mijn blogartikelen beter vindbaar in Google en heb ik tevens meer klanten gekregen. Ben dus dik tevreden!
Nick Smits van Oyen
Nick Smits van Oyen
Coinmerce
Read More
Matt schrijft erg kundig en komt zijn afspraken na, wij zullen onze samenwerking blijven voortzetten.
Patrick Suiker
Patrick Suiker
AllesOverCrypto.nl
Read More
Matt schrijft bij ons (AllesOverCrypto) blogs over crypto en blockchain. We zijn waanzinnig enthousiast over hem om onder andere de volgende punten:
1) Hij doet wat hij zegt! Afspraak is afspraak bij Matt.
2) Weet goed wat hij wil en waarin hij zich wil ontwikkelen, waardoor wij bewust werk kunnen creëren voor hem.
3) Pakt feedback goed op en past het direct toe. Je hoeft hem iets maar eenmalig te vertellen

Twijfel je of je Matt wilt inhuren? Doe maar niet! Dan blijft hij langer bij ons :)
Steven Anthonis
Steven Anthonis
BeleggenOnline.Info
Read More
Matt schrijft over cryptocurrency voor onze website Beleggenonline.info, hij levert telkens toegankelijke en goed leesbare artikelen af!
Kevin Koolmees
Kevin Koolmees
Crypto-Gids en Satoshi Trading Bot
Read More
Mattt speelt goed in op jouw wensen en schrijft hele sterke artikelen. Zijn kennis niveau is hoog en hij vertaalt dit goed op papier.
Previous
Next

Tekstschrijver voor gemeente en ambtenaar.

Timmermans Media levert teksten voor overheidsinstellingen, gemeenten, ambtenaren en publieke instellingen. We zorgen ervoor dat een tekst duidelijk en begrijpbaar is. De lezer van de tekst, de burger, staat centraal. Wanneer je meer informatie over onze diensten wilt, kun je contact opnemen via info@timmermansmedia.nl.

Voor deze bedrijven schrijven wij teksten.

logo business insider
logo bitvavo
logo van hema
logo madelon vos
logo start2bitcoin
logo allesovercrypto
logo knaken
logo coinmerce

Jouw overheid teksten door ons laten schrijven?

Plan dan nu (vrijblijvend) een telefoon- of videogesprek met ons in.