SEO voor jouw
crypto website.

Gevonden worden door jouw doelgroep.

icon zoekmachine

SEO optimalisatie voor jouw crypto website.

Heb jij een crypto website? Of ben je van plan om een website over crypto en blockchain te laten maken? Dan is het natuurlijk belangrijk dat deze website goed gevonden wordt in zoekmachines als Google en Bing. Wij leveren marketing diensten voor crypto en blockchain bedrijven. Door een juiste content strategie op jouw website toe te passen, en deze te optimaliseren voor zoekmachines, zorgen wij er met onze SEO optimalisatie voor dat jouw website op een organische manier zal groeien. Hier pluk je vervolgens nog een lange tijd de vruchten van.

bitcoin
google zoekmachine

Geoptimaliseerde teksten voor SEO.

Wanneer je wilt scoren binnen Google, zal je website van de juiste content voorzien moeten zijn. De beste manier om dit aan te pakken, is door een content strategie op te zetten. Timmermans Media kan een volledige content strategie voor jouw website opzetten, en zorgen vervolgens dat de content wordt aangeleverd. Omdat we ervaring hebben met het schrijven van teksten over crypto en blockchain, kunnen we met onze theoretische en praktische kennis de juiste informatie aan jouw websitebezoekers overbrengen. Deze teksten zijn altijd volledig geoptimaliseerd voor SEO. Ook wanneer je op zoek bent naar een NFT copywriter of teksten over de metaverse!

Technische SEO-optimalisatie.

Cryptocurrencies en blockchain worden steeds populairder. Er zullen in de nabije toekomst dan ook veel nieuwe websites binnen deze wereld bijkomen. Het is belangrijk dat jouw website goed gevonden wordt. Daarom zorgen we ervoor dat je website technisch gezien volledig is geoptimaliseerd voor SEO. Dat doen we onder andere door de code te verschonen en de laadtijd te verbeteren.

E-mail marketing crypto

Klaar om te groeien?

Plan dan nu (vrijblijvend) een telefoon- of videogesprek met ons in.

Onze crypto klanten.

Wij zijn al een tijdje actief in de wereld van cryptocurrencies en blockchain. Hierdoor hebben wij veel ervaring mogen opdoen. Onze kennis gebruiken we graag om jouw project te laten slagen. Hieronder vind je onze klanten uit de crypto-wereld die wij al hebben mogen helpen.

Wat zeggen onze klanten?