Muziek tekstschrijver.

Zoek je een muziek tekstschrijver? Timmermans Media kan jou helpen, want wij schrijven voor verschillende bedrijven en websites copy over muziek.

voor meer informatie.

Tekstschrijver voor muzikanten.

Als muzikant wil je jezelf richten op het schrijven en maken van muziek. Laat de marketing daarom aan een expert over. Timmermans Media heeft ervaring op het gebied van copywriting binnen de muziekbranche. Wij weten hoe we de doelgroep die je voor ogen hebt kunt bereiken met de juiste woorden. Dat zorgt ervoor dat je een groter publiek bereikt en meer conversies realiseert.

Teksten voor de muziekbranche.

Niet alleen voor muzikanten, maar teksten voor allerlei bedrijven binnen de muziekbranche. Timmermans Media schrijf teksten binnen de muzieksector. Ook wanneer je een muziekcoach bent, gitaarschool runt of een webshop voor muziekinstrumenten hebt: met de juiste woorden bereik je meer.

Rob Verheul
Rob Verheul
EuroGroei Beleggingen
Read More
Timmermans Media heeft goede kennis van zaken en ons goed en professioneel geholpen met het bouwen van de website en het schrijven van de brochure.
Jerik van Nuenen
Jerik van Nuenen
Puur Mindset Academy
Read More
Matt mijn website www.puurmindsetacademy de tekstuele content herschreven. Hierdoor zijn mijn blogartikelen beter vindbaar in Google en heb ik tevens meer klanten gekregen. Ben dus dik tevreden!
Nick Smits van Oyen
Nick Smits van Oyen
Coinmerce
Read More
Matt schrijft erg kundig en komt zijn afspraken na, wij zullen onze samenwerking blijven voortzetten.
Patrick Suiker
Patrick Suiker
AllesOverCrypto.nl
Read More
Matt schrijft bij ons (AllesOverCrypto) blogs over crypto en blockchain. We zijn waanzinnig enthousiast over hem om onder andere de volgende punten:
1) Hij doet wat hij zegt! Afspraak is afspraak bij Matt.
2) Weet goed wat hij wil en waarin hij zich wil ontwikkelen, waardoor wij bewust werk kunnen creëren voor hem.
3) Pakt feedback goed op en past het direct toe. Je hoeft hem iets maar eenmalig te vertellen

Twijfel je of je Matt wilt inhuren? Doe maar niet! Dan blijft hij langer bij ons :)
Steven Anthonis
Steven Anthonis
BeleggenOnline.Info
Read More
Matt schrijft over cryptocurrency voor onze website Beleggenonline.info, hij levert telkens toegankelijke en goed leesbare artikelen af!
Kevin Koolmees
Kevin Koolmees
Crypto-Gids en Satoshi Trading Bot
Read More
Mattt speelt goed in op jouw wensen en schrijft hele sterke artikelen. Zijn kennis niveau is hoog en hij vertaalt dit goed op papier.
Previous
Next

SEO vindbaarheid in zoekmachines.

De juiste marketing teksten zorgen voor meer conversies, maar dan moeten deze teksten wel eerst gevonden worden. Wij weten het belang van een vindbare website, dus optimaliseren we een tekst als voor vindbaarheid in zoekmachines. Dat doen we door middel van zoekwoordenonderzoek en het volgen van de belangrijkste SEO-regels. Wil je meer weten? Neem dan contact op via info@timmermansmedia.nl.

Voor deze bedrijven schrijven wij teksten.

logo business insider
logo bitvavo
logo van hema
logo madelon vos
logo start2bitcoin
logo allesovercrypto
logo knaken
logo coinmerce

Jouw muziek teksten door ons laten schrijven?

Plan dan nu (vrijblijvend) een telefoon- of videogesprek met ons in.