Gemeente tekstschrijver.

Zoek je een gemeente tekstschrijver? Timmermans Media kan jou helpen, want wij schrijven voor verschillende bedrijven en websites copy over gemeente.

voor meer informatie.

Als gemeente opzoek naar een tekstschrijver?

Duidelijke communicatie is ontzettend belangrijk voor een gemeente. Dat begint bij een begrijpelijke en duidelijke tekst. Wanneer een overheidsinstantie haar plannen duidelijk, over bijvoorbeeld wonen of leven, formuleert richting burgers, kan een gemeente eerder op begrip rekenen en voelen burgers zich gehoord. Ben je als gemeente opzoek naar een tekstschrijver, zorg dan voor een tekstschrijver met kennis over zijn vak, zoals Timmermans Media.

Heldere teksten die burgers begrijpen.

Het schrijven van een begrijpelijke tekst is minder makkelijk dan vaak wordt gedacht. We zien gemeentes maar al te vaak de fout ingaan wanneer het op communicatie aankomt, wat vaak al op management-niveau begint. Dit zorgt ervoor dat inwoners zich niet gehoord voelen. En dat leidt natuurlijk tot onvrede binnen een stad of dorp. Timmermans Media helpt gemeentes bij hun communicatie door begrijpelijke teksten voor ze te schrijven.

Rob Verheul
Rob Verheul
EuroGroei Beleggingen
Read More
Timmermans Media heeft goede kennis van zaken en ons goed en professioneel geholpen met het bouwen van de website en het schrijven van de brochure.
Jerik van Nuenen
Jerik van Nuenen
Puur Mindset Academy
Read More
Matt mijn website www.puurmindsetacademy de tekstuele content herschreven. Hierdoor zijn mijn blogartikelen beter vindbaar in Google en heb ik tevens meer klanten gekregen. Ben dus dik tevreden!
Nick Smits van Oyen
Nick Smits van Oyen
Coinmerce
Read More
Matt schrijft erg kundig en komt zijn afspraken na, wij zullen onze samenwerking blijven voortzetten.
Patrick Suiker
Patrick Suiker
AllesOverCrypto.nl
Read More
Matt schrijft bij ons (AllesOverCrypto) blogs over crypto en blockchain. We zijn waanzinnig enthousiast over hem om onder andere de volgende punten:
1) Hij doet wat hij zegt! Afspraak is afspraak bij Matt.
2) Weet goed wat hij wil en waarin hij zich wil ontwikkelen, waardoor wij bewust werk kunnen creëren voor hem.
3) Pakt feedback goed op en past het direct toe. Je hoeft hem iets maar eenmalig te vertellen

Twijfel je of je Matt wilt inhuren? Doe maar niet! Dan blijft hij langer bij ons :)
Steven Anthonis
Steven Anthonis
BeleggenOnline.Info
Read More
Matt schrijft over cryptocurrency voor onze website Beleggenonline.info, hij levert telkens toegankelijke en goed leesbare artikelen af!
Kevin Koolmees
Kevin Koolmees
Crypto-Gids en Satoshi Trading Bot
Read More
Mattt speelt goed in op jouw wensen en schrijft hele sterke artikelen. Zijn kennis niveau is hoog en hij vertaalt dit goed op papier.
Previous
Next

Tekstschrijver voor gemeentes en overheden.

Zijn jullie op zoek naar een tekstschrijver? Timmermans Media heeft veel ervaring met het schrijven van duidelijke teksten. We zorgen ervoor dat de tekst op niveau van de lezer is geschreven, en alles op een duidelijke manier wordt uitgelegd. Zo voelt de lezer zich gehoord. Wanneer je meer informatie wilt, vragen we je contact op te nemen via info@timmermansmedia.nl. We kunnen je dan ook meer over de mogelijkheden vertellen.

Voor deze bedrijven schrijven wij teksten.

logo business insider
logo bitvavo
logo van hema
logo madelon vos
logo start2bitcoin
logo allesovercrypto
logo knaken
logo coinmerce

Jouw gemeente teksten door ons laten schrijven?

Plan dan nu (vrijblijvend) een telefoon- of videogesprek met ons in.