WordPress in Vught.

Door Timmermans Media.

WordPress laten maken in Vught

Vught ligt net onder Den Bosch, tussen Helvoirt, Sint-Michielsgestel en Gemonde. Vught is bekend om gebouwen als Kasteel MaurickFort IsabellaLambertuskerk en natuurlijk Kamp Vught en de IJzeren Man. Daarom is Timmermans Media blij dat het zijn diensten mag leveren aan de bedrijven in Vught

Wilt u een professionele WordPress website laten maken door iemand die er verstand van heeft? Laat uw website dan maken door Timmermans Media! U kunt contact met ons opnemen via [email protected]

Onderhoud van WordPress in Vught

Wij bieden standaard onderhoudspakketten aan voor websites die draaien op WordPress. Voor €25,- per maand onderhouden wij WordPress website. Wij zullen ervoor zorgen dat WordPress en zijn plugins up-to-date blijven, garanderen de beveiliging en kunnen foto’s en teksten aanpassen op aanvraag via mail, Whatsapp of per telefoon. Wij proberen het op deze manier zo makkelijk mogelijk te maken voor u. Uw WordPress website laten onderhouden is nog nooit zo simpel geweest! Neem daarom snel contact op met ons om een afspraak te maken. Wij komen natuurlijk graag bij uw bedrijf in Vught langs!

WordPress Website in Vught

Door als bedrijf in Vught een WordPress website te laten maken weet u zeker dat u kunt vertrouwen op het CMS-systeem van de website. WordPress is namelijk een erg betrouwbaar systeem dat als zeer veilig wordt gezien. Meer dan 50% van de websites over de hele wereld zijn gemaakt met WordPress. Wij hebben veel ervaring met het maken en onderhouden van WordPress websites voor bedrijven in Vught. Timmermans Media doet zowel het ontwerp als de realisatie van de WordPress website.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Wij komen graag bij u in Vught langs om te vertellen wat onze WordPress diensten voor u kan betekenen!

Onze diensten.

Webdesign

Wij ontwerpen onze websites zelf, waardoor iedere website uniek is. Hierdoor komt u het ontwerp van uw website nooit bij een concurrent tegen. Vervolgens realiseren wij de website en zorgen ervoor dat deze altijd mobielvriendelijk is.

 

SEO

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden, instellingen en een snelle website kan de positie van uw website in een zoekmachine significant stijgen. Wij optimaliseren websites voor zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.

 

Digital Marketing

De marketing op social media kanalen als Instagram, Facebook en Twitter kost veel tijd. Wij weten hoe we meer leads kunnen generen voor uw bedrijf door uw social media kanalen te onderhouden en advertenties in te zetten.

 

Website Onderhoud

Bij Timmermans Media kunt u uw website laten maken en onderhouden. Wij bieden standaard onderhoudspakketten aan voor WordPress websites en bieden op maat gemaakte onderhoudspakketten aan voor overige websites.

 

WordPress

WordPress is ontzettend populair! Wij hebben veel ervaring met het maken en onderhouden van WordPress websites, en dus weten wij ook hoe wij voor uw bedrijf een WordPress website op niveau kunnen ontwerpen en maken.

 

Een aantal van onze
tevreden klanten, binnen
en buiten Vught.

Laat uw WordPress website
maken door Timmermans Media!

Een WordPress website laten maken door Timmermans Media zorgt voor een extra professionele uitstraling van uw bedrijf op het internet. Wij maken al onze WordPress websites zelfs en zullen nooit (tenzij op aanvraag) gebruik maken van templates. Hierdoor krijgt u altijd een uniek ontworpen webdesign dat u niet bij een andere concurrent in bijvoorbeeld Vught zult tegenkomen. Laat daarom uw WordPress website maken in Vught door ons!

Timmermans Media gebruikt professionele tooling, zodat wij kwalitatief hoge WordPress websites kunnen maken en afleveren aan onze klanten. Met deze tooling is er veel meer mogelijk en kunnen ook uw wensen vervuld worden.

Op zoek naar het totaalplaatje? Kies dan voor Timmermans Media.

Dit zeggen onze klanten

Matt heeft ons zelf benaderd omdat hij vond dat onze website wel wat opgefrist kon worden. Daar zaten wij zelf ook al een hele tijd tegen aan te hikken dus hij kwam precies op het juiste moment. Wij hebben aangegeven wat we wel en niet wilden en vanuit daar heeft Matt een mooie eerste opzet gemaakt. Na een paar aanpassingen waren we helemaal tevreden. Onze nieuwe website modern en gebruiksvriendelijk. Het contact was goed, korte lijnen en snelle reactie. Wij zijn zeer tevreden!
Inmiddels meer dan een jaar geleden gaf ik de verantwoordelijkheid over mijn website aan Timmermans Media. Hij bouwde een complete en mooie website, helemaal passend in de stijl van mijn onderneming!
Matt luistert naar je wensen en reageert snel op vragen die ik regelmatig heb. Ook wanneer er iets aan de site aangepast of toegevoegd moet worden handelt hij snel. Op deze manier blijft mijn website altijd up to date. Het scheelt me als ondernemer veel tijd nu ik dit werk uit handen heb gegeven, en het is fijn om een professional te hebben om op terug te vallen als ik vragen heb m.b.t. mijn website e.d. zodat ik niet alles zelf hoef uit te zoeken.
Mijn ervaringen met Timmermans Media zijn erg positief en ik waardeer vooral de persoonlijke aanpak en de aanpakkers-mentaliteit van Matt!
Een aantal maanden geleden werd ik door Matt benaderd betreffende onze website welke op dat moment nog niet optimaal was. Matt bood aan om vrijblijvend kennis te maken bij ons op de zaak. Tijdens dit gesprek kwam ik er al snel achter dat er voor me een gedreven jonge ondernemer zat, met veel kennis in zijn vakgebied. Een aantal weken later volgde een volgende afspraak. De nieuwe website was al zo goed als klaar! Precies wat wij in gedachte en besproken hadden, was door Matt tot een realiteit gemaakt. Inmiddels de website enkele maanden in gebruik, en hier al vele complimenten over gehad door onze klanten. Zelf zijn wij ook erg tevreden met de nieuwe website, maar eveneens ook met de samenwerking met Matt waarbij alles erg soepel verliep.

Onze nieuwste
blog artikelen.

Maak een afspraak.

Maak nu eenvoudig een afspraak met ons door onderstaande gegevens in te vullen! Wij zullen mogelijk nog contact per mail of telefoon opnemen voor de locatie van de afspraak.