WordPress in Den Bosch.

Door Timmermans Media.

WordPress laten maken in Den Bosch

Den Bosch is een prachtig authentieke stad in Noord-Brabant, met bekende plaatsen zoals de Sint-Janskathedraal en het Theater aan de Parade. Maar natuurlijk ook FC Den Bosch en de Bossche Bollen van Jan de Groot. Timmermans Media is blij dat het zijn diensten mag leveren aan de prachtige bedrijven in Den Bosch.

Wilt u een professionele WordPress website laten maken door iemand die er verstand van heeft? Laat uw website dan maken door Timmermans Media! U kunt contact met ons opnemen via [email protected]

Onderhoud van WordPress in Den Bosch

Wij bieden standaard onderhoudspakketten aan voor websites die draaien op WordPress. Voor €25,- per maand onderhouden wij WordPress website. Wij zullen ervoor zorgen dat WordPress en zijn plugins up-to-date blijven, garanderen de beveiliging en kunnen foto’s en teksten aanpassen op aanvraag via mail, Whatsapp of per telefoon. Wij proberen het op deze manier zo makkelijk mogelijk te maken voor u. Uw WordPress website laten onderhouden is nog nooit zo simpel geweest! Neem daarom snel contact op met ons om een afspraak te maken. Wij komen natuurlijk graag bij uw bedrijf in Den Bosch langs!

WordPress Website in Den Bosch

Door als bedrijf in Den Bosch een WordPress website te laten maken weet u zeker dat u kunt vertrouwen op het CMS-systeem van de website. WordPress is namelijk een erg betrouwbaar systeem dat als zeer veilig wordt gezien. Meer dan 50% van de websites over de hele wereld zijn gemaakt met WordPress. Wij hebben veel ervaring met het maken en onderhouden van WordPress websites voor bedrijven in Den Bosch. Timmermans Media doet zowel het ontwerp als de realisatie van de WordPress website.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Wij komen graag bij u in Den Bosch langs om te vertellen wat onze WordPress diensten voor u kan betekenen!

Onze diensten.

Webdesign

Webdesign is belangrijk om zo veel mogelijk bezoekers om te zetten naar klanten. Wij zorgen voor een uniek en mobielvriendelijk webdesign dat is aangepast op jouw doelgroep.

SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is belangrijk om op de lange termijn te kunnen groeien. We zorgen er daarom voor dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines als Google.

Content Marketing

Met de juiste content strategie kan jouw website veel beter gevonden worden in zoekmachines. Daarbij biedt je ook nog eens extra waarde voor jouw bezoekers en potentiële klanten.

Conversie optimalisatie

Webshops en websites hebben altijd een doel. Om dat doel te bereiken, is het belangrijk om te testen wat werkt, en wat niet werkt. Groei daarom met conversieoptimalisatie (CRO)!

Een aantal van onze
tevreden klanten, binnen
en buiten Den Bosch.

Laat uw WordPress website
maken door Timmermans Media!

Een WordPress website laten maken door Timmermans Media zorgt voor een extra professionele uitstraling van uw bedrijf op het internet. Wij maken al onze WordPress websites zelfs en zullen nooit (tenzij op aanvraag) gebruik maken van templates. Hierdoor krijgt u altijd een uniek ontworpen webdesign dat u niet bij een andere concurrent in bijvoorbeeld Den Bosch zult tegenkomen. Laat daarom uw WordPress website maken in Den Bosch door ons!

Timmermans Media gebruikt professionele tooling, zodat wij kwalitatief hoge WordPress websites kunnen maken en afleveren aan onze klanten. Met deze tooling is er veel meer mogelijk en kunnen ook uw wensen vervuld worden.

Op zoek naar het totaalplaatje? Kies dan voor Timmermans Media.

Dit zeggen onze klanten

Matt heeft ons zelf benaderd omdat hij vond dat onze website wel wat opgefrist kon worden. Daar zaten wij zelf ook al een hele tijd tegen aan te hikken dus hij kwam precies op het juiste moment. Wij hebben aangegeven wat we wel en niet wilden en vanuit daar heeft Matt een mooie eerste opzet gemaakt. Na een paar aanpassingen waren we helemaal tevreden. Onze nieuwe website modern en gebruiksvriendelijk. Het contact was goed, korte lijnen en snelle reactie. Wij zijn zeer tevreden!
Inmiddels meer dan een jaar geleden gaf ik de verantwoordelijkheid over mijn website aan Timmermans Media. Hij bouwde een complete en mooie website, helemaal passend in de stijl van mijn onderneming!
Matt luistert naar je wensen en reageert snel op vragen die ik regelmatig heb. Ook wanneer er iets aan de site aangepast of toegevoegd moet worden handelt hij snel. Op deze manier blijft mijn website altijd up to date. Het scheelt me als ondernemer veel tijd nu ik dit werk uit handen heb gegeven, en het is fijn om een professional te hebben om op terug te vallen als ik vragen heb m.b.t. mijn website e.d. zodat ik niet alles zelf hoef uit te zoeken.
Mijn ervaringen met Timmermans Media zijn erg positief en ik waardeer vooral de persoonlijke aanpak en de aanpakkers-mentaliteit van Matt!
Een aantal maanden geleden werd ik door Matt benaderd betreffende onze website welke op dat moment nog niet optimaal was. Matt bood aan om vrijblijvend kennis te maken bij ons op de zaak. Tijdens dit gesprek kwam ik er al snel achter dat er voor me een gedreven jonge ondernemer zat, met veel kennis in zijn vakgebied. Een aantal weken later volgde een volgende afspraak. De nieuwe website was al zo goed als klaar! Precies wat wij in gedachte en besproken hadden, was door Matt tot een realiteit gemaakt. Inmiddels de website enkele maanden in gebruik, en hier al vele complimenten over gehad door onze klanten. Zelf zijn wij ook erg tevreden met de nieuwe website, maar eveneens ook met de samenwerking met Matt waarbij alles erg soepel verliep.

Onze nieuwste
blog artikelen.

Maak een afspraak.

Maak nu eenvoudig een afspraak met ons door onderstaande gegevens in te vullen! Wij zullen mogelijk nog contact per mail of telefoon opnemen voor de locatie van de afspraak.