fbpx

Webdesign Maaskantje.

Meer online bezoekers. Door Timmermans Media.

Maaskantje website laten maken

Website laten maken in Maaskantje.

Maaskantje is misschien een van Brabants bekendste dorpen, natuurlijk doordat dit dorp het decor was voor New Kids. Het ligt gelegen tussen Den Bosch en Sint-Michielsgestel. Timmermans Media is blij dat het zijn diensten mag leveren aan de bedrijven in Maaskantje. 

Wij hebben al aan verschillende bedrijven in Noord-Brabant onze diensten mogen leveren, zoals Fit With Us en Barns and Wells.

Kosten website laten maken.

De kosten voor een website kunnen per website erg verschillen. Het ligt bijvoorbeeld aan de soort website (website of webshop), welke functies de website moet hebben en hoe groot de website moet zijn. Zo verkopen wij WordPress-templates (goedkoper), maar ook op maat gemaakte designs. Daarom kunt u bij ons het beste een offerte aanvragen, zodat wij voor u een persoonlijke prijs kunnen bepalen. Voor de kosten/offerte kunt u contact opnemen op 0631265093 of [email protected].

Webdesign en SEO in Maaskantje.

Een website laten bouwen in Maaskantje is nog nooit zo makkelijk geweest nu Timmermans Media actief is. Wij leveren webdesign en development (wij bouwen onze eigen websites) en SEO aan grote en kleine bedrijven in Maaskantje. Door onze sterke SEO strategie krijgen wij meer bezoekers naar uw website, en blijven door de vormgeving langer op uw website en gaan over tot actie. Wij nemen ook graag het onderhoud van de website voor onze rekening!

Webdesign, SEO en nog veel meer.

Dit kunnen wij voor uw bedrijf
in Maaskantje betekenen.

Webdesign

Timmermans Media designed en maakt al hun websites zelf. Onze websites zijn altijd responsive, voor de beste toegankelijkheid!

Social Media

Meer leads op uw social media kanalen? Neem dan contact met ons op! Wij komen langs bij uw bedrijf in Maaskantje.

WordPress

Wij maken ook websites door gebruik te maken van WordPress, zodat onze klanten hun website makkelijk kunnen onderhouden.

Webhosting

Uw website zo snel als een raket? Bij Timmermans Media is dat geen probleem. Neem contact op voor de mogelijkheden.

SEO

Timmermans Media zorgt ervoor dat mensen in en buiten uw stad uw bedrijf makkelijk vinden op zoekmachines als Google.

Onderhoud website

Geen tijd om uw website te onderhouden? Timmermans Media zorgt het onderhoud; updates, veiligheid en snelheid!

Klanten van Timmermans Media.

Deze bedrijven gingen u voor.

Tevreden klanten in en buiten Maaskantje.

Wat vinden onze klanten?

Matt heeft ons zelf benaderd omdat hij vond dat onze website wel wat opgefrist kon worden. Daar zaten wij zelf ook al een hele tijd tegen aan te hikken dus hij kwam precies op het juiste moment. Wij hebben aangegeven wat we wel en niet wilden en vanuit daar heeft Matt een mooie eerste opzet gemaakt. Na een paar aanpassingen waren we helemaal tevreden. Onze nieuwe website modern en gebruiksvriendelijk. Het contact was goed, korte lijnen en snelle reactie. Wij zijn zeer tevreden!
Een aantal maanden geleden werd ik door Matt benaderd betreffende onze website welke op dat moment nog niet optimaal was. Matt bood aan om vrijblijvend kennis te maken bij ons op de zaak. Tijdens dit gesprek kwam ik er al snel achter dat er voor me een gedreven jonge ondernemer zat, met veel kennis in zijn vakgebied. Een aantal weken later volgde een volgende afspraak. De nieuwe website was al zo goed als klaar! Precies wat wij in gedachte en besproken hadden, was door Matt tot een realiteit gemaakt. Inmiddels de website enkele maanden in gebruik, en hier al vele complimenten over gehad door onze klanten. Zelf zijn wij ook erg tevreden met de nieuwe website, maar eveneens ook met de samenwerking met Matt waarbij alles erg soepel verliep.

Nieuws, feitjes en verhalen.

Lees onze blog.

Website bouwer in Maaskantje.

Waarom uw website laten
bouwen door Timmermans Media?

Waarom zou u uw website laten maken door Timmermans Media? Wanner u een website laat maken als bedrijf in Maaskantje is het belangrijk om over verschillende dingen na te denken, zoals; hoe toegankelijk moet mijn website zijn? Wat willen mijn gebruikers nou écht? Hoe ga ik mijn website laten onderhouden? Hoe zorg ik ervoor dat mijn website hoog in Google komt?

Timmermans Media heeft ervaring op het gebied van gebruikersvriendelijkheid en zorgt altijd voor een design dat is afgestemd op uw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat we tijdens het maken van de website u up to date houden zodat u weet waar u aan toe bent. Wijzigingen kunnen makkelijk doorgegeven worden en wij zijn altijd voor u bereikbaar, ook buiten sluitingstijd en in het weekend.

Op zoek naar het totaalplaatje? Kies dan voor Timmermans Media.

Website laten maken in Maaskantje?

U bent maar één berichtje
van ons verwijderd.

Adres

Veldakkerstraat 2, 5281LW Boxtel.

Telefoonnummer

E-mail

Timmermans Media 2021 © Alle rechten voorbehouden