SEO Bureau in Den Bosch

Den Bosch is een prachtig authentieke stad in Noord-Brabant, met bekende plaatsen zoals de Sint-Janskathedraal en het Theater aan de Parade. Maar natuurlijk ook FC Den Bosch en de Bossche Bollen van Jan de Groot. Timmermans Media is blij dat het zijn diensten mag leveren aan de prachtige bedrijven in Den Bosch.

Bent u opzoek naar een bureau dat doelgerichte en effectieve SEO aanbied? Wilt u dat uw website zo hoog mogelijk in zoekmachines als Google eindigt? Maak dan snel een afspraak of neem contact met ons op!

SEO voor uw Webshop in Den Bosch

Wanneer u een webshop heeft en in Den Bosch gevestigd bent, kan SEO voor een uitbreiding van uw afzet gebied zorgen! Door bovenaan in Google te staan op specifieke koop-zoektermen kunt u uw producten en diensten in heel Nederland verkopen. Het is daarom helemaal geen rare keus om te investeren in SEO. Sterker nog, u verdient de kosten altijd terug wanneer u een hogere omzet genereert na het investeren in SEO. Neem contact met ons op zodat wij u kunnen uitleggen hoe wij uw webshop hoger in Google laten scoren. Dit kunt u doen door een afspraak te maken of te mailen naar [email protected]!

Zoekmachine Optimalisatie Den Bosch

Doordat iedereen steeds vaker het internet gebruikt voor het kopen van producten of diensten, wordt het ook steeds belangrijker om goed gevonden te worden. Een goed gevonden website heeft over het algemeen gezien een erg groot afzet gebied. Besteed uw SEO daarom uit aan Timmermans Media. Wij zijn er voor de bedrijven in Den Bosch en zorgen ervoor dat uw website zo hoog mogelijk ‘rankt’ in zoekmachines als Google. Wij hebben al verschillende bedrijven mogen helpen met het bereiken van een toppositie in Google!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Wij komen graag bij u in Den Bosch langs om te vertellen wat onze SEO voor u kan betekenen!

Onze diensten.

Webdesign

Webdesign is belangrijk om zo veel mogelijk bezoekers om te zetten naar klanten. Wij zorgen voor een uniek en mobielvriendelijk webdesign dat is aangepast op jouw doelgroep.

SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is belangrijk om op de lange termijn te kunnen groeien. We zorgen er daarom voor dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines als Google.

Content Marketing

Met de juiste content strategie kan jouw website veel beter gevonden worden in zoekmachines. Daarbij biedt je ook nog eens extra waarde voor jouw bezoekers en potentiële klanten.

Conversie optimalisatie

Webshops en websites hebben altijd een doel. Om dat doel te bereiken, is het belangrijk om te testen wat werkt, en wat niet werkt. Groei daarom met conversieoptimalisatie (CRO)!

Een aantal van onze
tevreden klanten, binnen
en buiten Den Bosch.

Besteed uw SEO uit
aan Timmermans Media!

De beste zoekmachine marketing is SEO. Zoekmachine optimalisatie zorgt er namelijk voor dat uw website en webshop op de lange termijn gevonden worden door potentiële klanten die op zoek zijn naar een product of dienst die u aanbied. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website geoptimaliseerd is voor Google.

Timmermans Media gaat er voor zorgen dat uw website zo hoog mogelijk in Google zal ranken. Onze zoekmachine optimalisatie is zo sterk, dat wij al verschillende websites naar de nummer 1 positie in Google hebben mogen leiden. Wij kunnen websites eenmaal optimaliseren, of herhaaldelijk optimaliseren op een maandelijkse basis. De kosten hiervoor liggen lager dan bij een gemiddeld SEO bureau. Maak met ons een afspraak zodat wij een prijsopgave kunnen geven voor het optimaliseren van uw website. 

Wij komen graag bij uw bedrijf in Den Bosch langs!

 

Dit zeggen onze klanten

Matt heeft ons zelf benaderd omdat hij vond dat onze website wel wat opgefrist kon worden. Daar zaten wij zelf ook al een hele tijd tegen aan te hikken dus hij kwam precies op het juiste moment. Wij hebben aangegeven wat we wel en niet wilden en vanuit daar heeft Matt een mooie eerste opzet gemaakt. Na een paar aanpassingen waren we helemaal tevreden. Onze nieuwe website modern en gebruiksvriendelijk. Het contact was goed, korte lijnen en snelle reactie. Wij zijn zeer tevreden!
Inmiddels meer dan een jaar geleden gaf ik de verantwoordelijkheid over mijn website aan Timmermans Media. Hij bouwde een complete en mooie website, helemaal passend in de stijl van mijn onderneming!
Matt luistert naar je wensen en reageert snel op vragen die ik regelmatig heb. Ook wanneer er iets aan de site aangepast of toegevoegd moet worden handelt hij snel. Op deze manier blijft mijn website altijd up to date. Het scheelt me als ondernemer veel tijd nu ik dit werk uit handen heb gegeven, en het is fijn om een professional te hebben om op terug te vallen als ik vragen heb m.b.t. mijn website e.d. zodat ik niet alles zelf hoef uit te zoeken.
Mijn ervaringen met Timmermans Media zijn erg positief en ik waardeer vooral de persoonlijke aanpak en de aanpakkers-mentaliteit van Matt!
Een aantal maanden geleden werd ik door Matt benaderd betreffende onze website welke op dat moment nog niet optimaal was. Matt bood aan om vrijblijvend kennis te maken bij ons op de zaak. Tijdens dit gesprek kwam ik er al snel achter dat er voor me een gedreven jonge ondernemer zat, met veel kennis in zijn vakgebied. Een aantal weken later volgde een volgende afspraak. De nieuwe website was al zo goed als klaar! Precies wat wij in gedachte en besproken hadden, was door Matt tot een realiteit gemaakt. Inmiddels de website enkele maanden in gebruik, en hier al vele complimenten over gehad door onze klanten. Zelf zijn wij ook erg tevreden met de nieuwe website, maar eveneens ook met de samenwerking met Matt waarbij alles erg soepel verliep.

Onze nieuwste
blog artikelen.

Maak een afspraak.

Maak nu eenvoudig een afspraak met ons door onderstaande gegevens in te vullen! Wij zullen mogelijk nog contact per mail of telefoon opnemen voor de locatie van de afspraak.