fbpx

Website Onderhoud in Den Bosch.

Door Timmermans Media.

Website en Webshop laten Onderhouden in Den Bosch.

Den Bosch is een prachtig authentieke stad in Noord-Brabant, met bekende plaatsen zoals de Sint-Janskathedraal en het Theater aan de Parade. Maar natuurlijk ook FC Den Bosch en de Bossche Bollen van Jan de Groot. Timmermans Media is blij dat het zijn diensten mag leveren aan de prachtige bedrijven in Den Bosch.

Wanneer u als bedruif uit Den Bosch op zoek bent naar een partij die uw website of webshop kan onderhouden, kunt u altijd bij Timmermans Media terecht. 

WordPress Onderhoud in Den Bosch.

Wanneer u een WordPress website door Timmermans Media of bij een andere partij heeft laten maken, kunnen wij deze voor u onderhouden. De prijzen van het onderhouden van een WordPress website of webshop starten vanaf €25,00 per maand. Voor dit bedrag zorgen wij er voor dat de website/webshop altijd up-to-date is en voorzien is van de laatste noodzakelijke wijzigingen in de tekst, afbeeldingen of productbeschrijvingen. U kunt ons snel en makkelijk via Whatsapp, mail of per belletje laten weten wat er aangepast moet worden op uw website, waarna wij dit zo snel mogelijk zullen doorvoeren!

Onderhoudspakket op maat voor uw Website en Webshop.

Wij bieden bedrijven in Den Bosch verschillende onderhoudspakketten aan voor het onderhouden van websites en webshops. Deze pakketten onderscheiden zich op basis van het type platform waar de website of webshop op draait. Wanneer u een onderhoudspakket aanschaft betaald u een maandelijks bedrag waarvoor wij de gehele website of webshop onderhouden. Denk hierbij aan het updaten van WordPress en de plugins, maar ook aan het aanpassen en toevoegen van producten in de Webshop. De prijs van de onderhoudspakketten start op €25,00, en loopt op aan de hand van de grootte en het type website.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Wij komen graag bij u in Den Bosch langs om te vertellen hoe wij uw website kunnen onderhouden!

Onze diensten.

Webdesign

Wij ontwerpen onze websites zelf, waardoor iedere website uniek is. Hierdoor komt u het ontwerp van uw website nooit bij een concurrent tegen. Vervolgens maken wij uw website en zorgen ervoor dat deze altijd mobielvriendelijk is.

SEO

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden, instellingen en een snelle website kan de positie van uw website in een zoekmachine significant stijgen. Wij optimaliseren websites voor zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.

 

Digital Marketing

De marketing op social media kanalen als Instagram, Facebook en Twitter kost veel tijd. Wij weten hoe we meer leads kunnen generen voor uw bedrijf door uw social media kanalen te onderhouden en advertenties in te zetten.

 

Website Onderhoud

Bij Timmermans Media kunt u uw website laten maken en onderhouden. Wij bieden standaard onderhoudspakketten aan voor WordPress websites en bieden op maat gemaakte onderhoudspakketten aan voor overige websites.

 

WordPress

WordPress is ontzettend populair! Wij hebben veel ervaring met het maken en onderhouden van WordPress websites, en dus weten wij ook hoe wij voor uw bedrijf een WordPress website op niveau kunnen ontwerpen en maken.

 

Een aantal van onze
tevreden klanten, binnen
en buiten Den Bosch.

Waarom uw website en webshop laten
onderhouden door Timmermans Media?

Het onderhouden van een website of webshop kan veel tijd in beslag nemen. Helemaal wanneer er weinig kennis is in het platform waar de website op draait. U wilt uw tijd en energie steken in de zaken die er écht voor u toe doen. Daarom laat u het onderhoud van uw website of webshop uitbesteden aan Timmermans Media.

Wij bieden voor ieder bedrijf in Den Bosch een onderhoudspakket op maat aan zodat alle wensen en verlangens binnen een pakket vallen, en u écht geen omkijken meer heeft aan het onderhoud. Naast dat wij de website altijd zullen voorzien van de laatste security updates, passen wij ook teksten, foto’s, productbeschrijvingen of prijzen aan. Heeft u een webshop waar regelmatig nieuwe producten op komen te staan? Ook dan is een onderhoudspakket van Timmermans Media voor uw bedrijf de ideale oplossing. Het maakt ons daarbij nooit uit of de website bij ons, of door een andere partij is gemaakt.

Op zoek naar het totaalplaatje? Kies dan voor Timmermans Media.

Dit zeggen onze klanten

Matt heeft ons zelf benaderd omdat hij vond dat onze website wel wat opgefrist kon worden. Daar zaten wij zelf ook al een hele tijd tegen aan te hikken dus hij kwam precies op het juiste moment. Wij hebben aangegeven wat we wel en niet wilden en vanuit daar heeft Matt een mooie eerste opzet gemaakt. Na een paar aanpassingen waren we helemaal tevreden. Onze nieuwe website modern en gebruiksvriendelijk. Het contact was goed, korte lijnen en snelle reactie. Wij zijn zeer tevreden!
Inmiddels meer dan een jaar geleden gaf ik de verantwoordelijkheid over mijn website aan Timmermans Media. Hij bouwde een complete en mooie website, helemaal passend in de stijl van mijn onderneming!
Matt luistert naar je wensen en reageert snel op vragen die ik regelmatig heb. Ook wanneer er iets aan de site aangepast of toegevoegd moet worden handelt hij snel. Op deze manier blijft mijn website altijd up to date. Het scheelt me als ondernemer veel tijd nu ik dit werk uit handen heb gegeven, en het is fijn om een professional te hebben om op terug te vallen als ik vragen heb m.b.t. mijn website e.d. zodat ik niet alles zelf hoef uit te zoeken.
Mijn ervaringen met Timmermans Media zijn erg positief en ik waardeer vooral de persoonlijke aanpak en de aanpakkers-mentaliteit van Matt!
Een aantal maanden geleden werd ik door Matt benaderd betreffende onze website welke op dat moment nog niet optimaal was. Matt bood aan om vrijblijvend kennis te maken bij ons op de zaak. Tijdens dit gesprek kwam ik er al snel achter dat er voor me een gedreven jonge ondernemer zat, met veel kennis in zijn vakgebied. Een aantal weken later volgde een volgende afspraak. De nieuwe website was al zo goed als klaar! Precies wat wij in gedachte en besproken hadden, was door Matt tot een realiteit gemaakt. Inmiddels de website enkele maanden in gebruik, en hier al vele complimenten over gehad door onze klanten. Zelf zijn wij ook erg tevreden met de nieuwe website, maar eveneens ook met de samenwerking met Matt waarbij alles erg soepel verliep.

Onze nieuwste
blog artikelen.

Neem contact
met ons op.

Adres

Veldakkerstraat 2, 5281LW Boxtel.

Telefoonnummer

E-mail

Timmermans Media 2021 © Alle rechten voorbehouden

Maak een afspraak.

Maak nu eenvoudig een afspraak met ons door onderstaande gegevens in te vullen! Wij zullen mogelijk nog contact per mail of telefoon opnemen voor de locatie van de afspraak.