fbpx

Onderhoud Website.

Website laten maken en onderhouden.

Bij Timmermans Media kun je een website laten maken en laten onderhouden. Wij bieden standaard onderhoudspakketten voor WordPress websites en bieden op maat gemaakte onderhoudspakketten aan voor overige websites. Wanneer je een website bij ons laat maken, weten wij precies hoe we deze het beste kunnen onderhouden. Wij nemen dus alles uit je handen, zodat je zelf alle focus kunt richten op de belangrijke werkzaamheden binnen je bedrijf.

Wordpress
Mobielvriendelijk Webdesign

Webshop laten
onderhouden.

Wij onderhouden ook webshops. Door een webshop te laten onderhouden door Timmermans Media, verspeel je zelf geen tijd meer aan het aanpassen van foto’s, productbeschrijvingen of tijdelijke prijzen. Wij zullen je webshop onderhouden en voorzien van de laatste (beveiligings-)updates. Wanneer er een aanpassing moet worden gedaan in de webshop, kun je ons hier altijd voor bellen, mailen of Whatsappen, en zullen wij het zo snel mogelijk aanpassen.

Zij laten hun website onderhouden
door Timmermans Media.

Wij onderhouden de website van verschillende bedrijven. De meeste hebben hun website bij ons laten maken, maar niet allemaal. Dat is helemaal niet noodzakelijk. Ook wanneer je een website ergens anders hebt laten maken, onderhouden wij deze met veel plezier!

Website onderhoudspakket.

Timmermans Media bied verschillende onderhoudspakketten aan voor het onderhoud van websites. De pakketten onderscheiden zich in het platform waar de website op draait en of het inclusief een webshop is. Wij geven graag meer inzicht in de oplossing die wij jou kunnen bieden. Daarvoor vragen we je om een afspraak met ons te maken via onderstaande knop, of door ons te bellen of mailen.

Webdesign
Webdesign

WordPress
onderhoud.

Wij bieden standaard onderhoudspakketten aan voor websites die draaien op WordPress. Voor €29,95 per maand onderhouden wij een WordPress website. Wij zullen ervoor zorgen dat WordPress en zijn plugins up-to-date blijven, garanderen de beveiliging en kunnen foto’s en teksten aanpassen op aanvraag via mail, Whatsapp of per telefoon. Een WordPress website laten onderhouden is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Neem contact
met ons op.

Adres

Veldakkerstraat 2, 5281LW Boxtel.

Telefoonnummer

E-mail

Timmermans Media 2021 © Alle rechten voorbehouden

Maak een afspraak.

Maak nu eenvoudig een afspraak met ons door onderstaande gegevens in te vullen! Wij zullen mogelijk nog contact per mail of telefoon opnemen voor de locatie van de afspraak.