fbpx

Een nieuwe website voor Vincentius Vereniging Boxtel

Vincentius Boxtel

Sinds het begin van 2020 is de Vincentius Vereniging Boxtel verhuisd naar een grotere locatie in de Stationsstraat 18 in Boxtel. De vereniging houd zich met verschillende activiteiten bezig zoals het runnen van een kringloopwinkel. Daarnaast bieden ze individuele hulpverlening, delen ze kerstpakketten uit en bieden hun vakantiechalet aan. Alle opbrengsten die ze maken worden aan het goede doel besteed, en iedereen die actief is voor Vincentius doet dit op vrijwillige basis.

Timmermans Media heeft een nieuwe website voor Vincentius Vereniging Boxtel gemaakt, welke te vinden is op https://www.vincentiusboxtel.nl/.

Webdesign in Boxtel

Wil je meer bezoekers op je website? Kies dan voor een website van Timmermans Media. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google en Bing. Door onze SEO technieken toe te passen op uw nieuwe website, kunnen wij ook bij u voor meer bezoekers zorgen.

Wij zijn ook actief in andere dorpen en steden, zoals Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Oisterwijk, Schijndel en Vught. Maak een afspraak met ons en wij komen bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken, zodat wij zo snel mogelijk aan de gang kunnen gaan.

Geschreven door

Tags

Instagram

Facebook

Adres

Veldakkerstraat 2, 5281LW Boxtel.

Telefoonnummer

E-mail

Timmermans Media 2021 © Alle rechten voorbehouden