fbpx

Digital Marketing.

Digital Marketing door Timmermans Media.

Het is belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is. Besteed daarom uw marketing uit aan Timmermans Media zodat u zich weer kunt focussen op uw business! Wij hebben ervaring met verschillende vormen van marketing. Denk hierbij aan online marketing, maar ook het opzetten van promotionele evenementen om uw bedrijf en omzet te laten groeien.

Online marketing
Instagram Marketing

Instagram en Facebook.

Niet ieder bedrijf heeft advertenties op Instagram en Facebook nodig. Soms is het belangrijkste dat u online juist een interactie met uw volgers aangaat, om ze zo aan uw bedrijf te binden. Dat weten wij bij Timmermans Media maar al te goed. Daarom zullen wij niet direct met grote en dure Facebook en Instagram advertenties beginnen. Eerst kijken wij naar wat uw bedrijf nodig heeft. Wij nemen u al het werk van uw Instagram en Facebook uit handen. Door doelgerichte posts te maken gaan die zorgen voor een groot bereik, zullen we deze social media kanalen opbouwen met trouwe volgers. Wanneer het nodig is, kunnen we ook doelgericht adverteren op Instagram en Facebook zodat de juiste doelgroep altijd bereikt wordt.

Onze Digital Marketing klanten.

Wij zijn blij dat verschillende bedrijven het vertrouwen in onze handen hebben gelegd. Voor deze
bedrijven onderhouden wij de social media kanalen en zorgen voor een doelgerichte
online marketing aanpak waardoor de juiste mensen bereikt worden.

Pinterest, LinkedIn, YouTube en Twitter.

Tegenwoordig zijn er tal van social media kanalen. Na Instagram en Facebook, zijn Pinterest, LinkedIn, YouTube en Twitter de populairste kanalen. Dit zien wij juist als een kans om de juiste doelgroep te bereiken! Iedere doelgroep is anders, en bevindt zich dan ook op een ander social media platform. Timmermans Media zal uw doelgroep onderzoeken waarna we duidelijk in kaart hebben welke social media platformen het meerendeel van uw doelgroep gebruikt. Vervolgens zullen wij uw account op desbetreffende kanalen onderhouden en wanneer nodig, hier doelgericht op adverteren.

Digital Marketing
Email Marketing

E-mail marketing.

E-mail marketing is een vak apart. Het gaat hier niet alleen om copywriting (het schrijven van marketing teksten), maar ook om het gebruik van de juiste tools en software. Bent u op zoek naar een marketing agency dat weet met welke tools wij uw mailinglijst kunnen voorzien van uw nieuwsbrieven of reclame mails? Dan kunt u ook hiervoor bij Timmermans Media terecht. Als online marketing bureau hebben we naast social media ook verstand van e-mail marketing, waarmee wij leads kunnen omzetten in conversies. 

Neem contact
met ons op.

Adres

Veldakkerstraat 2, 5281LW Boxtel.

Telefoonnummer

E-mail

Timmermans Media 2020 © Alle rechten voorbehouden

Maak een afspraak

Maak nu eenvoudig een afspraak met ons door onderstaande gegevens in te vullen! Wij zullen mogelijk nog contact per mail of telefoon opnemen voor de locatie van de afspraak.