fbpx

Digital Marketing.

Digital Marketing door Timmermans Media.

Het is belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is. Besteed daarom de marketing van je bedrijf uit aan Timmermans Media. Wij hebben ervaring met verschillende vormen van marketing. Denk hierbij aan online marketing, zoals het onderhouden en adverteren op social media. Ook hebben wij veel ervaring in contentmarketing, waarmee we ons richten op conversies en leads door waarde te bieden. Maar ook SEA en het opzetten van promotionele evenementen is voor ons gesneden koek.

Online marketing
Instagram Marketing

Instagram en Facebook.

Niet ieder bedrijf heeft advertenties op Instagram en Facebook nodig. Soms is het belangrijkste dat je online juist interactie met volgers aangaat, om ze zo te binden aan je bedrijf. Dat weten we bij Timmermans Media maar al te goed. Daarom zullen wij niet direct met een grote en dure Facebook en Instagram campagne beginnen. Eerst kijken wij naar wat je bedrijf nodig heeft. Wij nemen al het werk van Instagram en Facebook over, om zo met doelgerichte posts te zorgen voor een groter bereik. Wij bouwen deze social media kanalen op met trouwe volgers. Wanneer het nodig is, kunnen we ook doelgericht adverteren op Instagram en Facebook zodat de juiste doelgroep altijd bereikt wordt.

Pinterest, LinkedIn, YouTube en Twitter.

Tegenwoordig zijn er tal van social media kanalen. Na Instagram en Facebook, zijn Pinterest, LinkedIn, YouTube en Twitter de populairste kanalen. Dit zien wij juist als een kans om de juiste doelgroep te bereiken! Iedere doelgroep is anders, en bevindt zich dan ook op een ander social media platform. Timmermans Media zal je doelgroep onderzoeken waarna we duidelijk in kaart hebben welke social media platformen het meerendeel van jouw doelgroep gebruikt. Vervolgens zullen wij desbetreffende kanalen onderhouden en wanneer nodig, hier doelgericht op adverteren.

Digital Marketing
Contentmarketing

Contentmarketing

Contentmarketing is wat ons betreft één van de sterkste vormen van marketing. Dit komt doordat je waarde bied aan je doelgroep. Wij geloven dan ook heilig in value first. Door gebruik te maken van krachtige blogs, een sterke social media strategie en de juiste teksten op de website, kun je het aantal websitebezoekers en conversies flink laten toenemen.

Onze Digital Marketing klanten.

Wij zijn blij dat verschillende bedrijven het vertrouwen in onze handen hebben gelegd. Voor deze
bedrijven onderhouden wij de social media kanalen en zorgen voor een doelgerichte
online marketing aanpak waardoor de juiste mensen bereikt worden.

Conversie
optimalisatie

Wij begrijpen wat het doel van je website of webshop is. Daarom kunnen wij deze ook geheel optimaliseren voor conversies. Onze kennis zorgt voor een stijging van het conversieratio, waardoor jij je omzet kunt laten groeien. Kies daarom voor conversieoptimalisatie van Timmermans Media, en haal het maximale uit je website!

 

Conversie optimalisatie
Email Marketing

E-mail marketing.

E-mail marketing is een vak apart. Het gaat hier niet alleen om copywriting (het schrijven van marketing teksten), maar ook om het gebruik van de juiste tools en software. Ben je op zoek naar een marketing agency dat weet met welke software ze jouw mailinglijst kunnen voorzien van nieuwsbrieven of reclame mails? Dan kun je ook hiervoor bij Timmermans Media terecht. Als online marketing bureau hebben we naast social media ook verstand van e-mail marketing, waarmee wij leads kunnen omzetten in conversies. 

SEA; zoekmachine marketing

Een term die veel op SEO lijkt is SEA, wat staat voor Search Engine Advertising. Wij weten hoe we advertenties voor websites in Google opzetten, om zo voor de laagste kosten te scoren op de juiste zoekwoorden. De juiste tekst zorgt ervoor dat er zo veel mogelijk van de juiste mensen op de advertentie zullen klikken, waardoor het conversieratio zal stijgen. Lees hier meer over SEA van Timmermans Media.

 

sea

Neem contact
met ons op.

Adres

Veldakkerstraat 2, 5281LW Boxtel.

Telefoonnummer

E-mail

Timmermans Media 2021 © Alle rechten voorbehouden

Maak een afspraak

Maak nu eenvoudig een afspraak met ons door onderstaande gegevens in te vullen! Wij zullen mogelijk nog contact per mail of telefoon opnemen voor de locatie van de afspraak.