Content Marketing in Den Bosch.

Door Timmermans Media.

Content Marketing Bureau Den Bosch

Den Bosch is een prachtig authentieke stad in Noord-Brabant, met bekende plaatsen zoals de Sint-Janskathedraal en het Theater aan de Parade. Maar natuurlijk ook FC Den Bosch en de Bossche Bollen van Jan de Groot. Timmermans Media is blij dat het zijn diensten mag leveren aan de prachtige bedrijven in Den Bosch.

Op zoek naar een online marketing bureau dat doelgericht te werk gaat en waar communicatie met de klant key is? Twijfel dan niet en maak snel een afspraak met ons. Wij komen graag bij u langs in Den Bosch.

Online Adverteren in Den Bosch

Het is niet voor ieder bedrijf nodig om advertenties op Instagram, Facebook, LinkedIn of andere kanalen te plaatsen. Het belangrijkste is om interactie met uw volgers aan te gaan. Op deze manier bind u ze aan uw bedrijf. Daarom zullen wij niet direct met grote en dure advertentie campagnes beginnen. Wij kijken eerst naar wat uw bedrijf écht nodig heeft. Door middel van doelgerichte posts halen we een groot bereik en zorgen we voor meer volgers. Wanneer het nodig is, zullen we ook doelgericht adverteren om de juiste doelgroep te bereiken die u voor ogen heeft.

Content Marketing in Den Bosch

Het is belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is. Besteed daarom uw marketing in Den Bosch uit aan Timmermans Media zodat u zich weer kunt focussen op uw business! Wij hebben ervaring met verschillende vormen van marketing. Denk hierbij aan digital marketing, zoals het onderhouden van uw social media kanalen, waar wij ook krachtige advertenties op kunnen zetten. Maar ook het opzetten van promotionele evenementen om uw bedrijf en omzet te laten groeien is voor Timmermans Media geen probleem.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Wij komen graag bij u in Den Bosch langs om te vertellen wat onze marketing voor u kan betekenen!

Onze diensten.

Webdesign

Webdesign is belangrijk om zo veel mogelijk bezoekers om te zetten naar klanten. Wij zorgen voor een uniek en mobielvriendelijk webdesign dat is aangepast op jouw doelgroep.

SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is belangrijk om op de lange termijn te kunnen groeien. We zorgen er daarom voor dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines als Google.

Content Marketing

Met de juiste content strategie kan jouw website veel beter gevonden worden in zoekmachines. Daarbij biedt je ook nog eens extra waarde voor jouw bezoekers en potentiële klanten.

Conversie optimalisatie

Webshops en websites hebben altijd een doel. Om dat doel te bereiken, is het belangrijk om te testen wat werkt, en wat niet werkt. Groei daarom met conversieoptimalisatie (CRO)!

Een aantal van onze
tevreden klanten, binnen
en buiten Den Bosch.

Besteed uw online marketing uit
aan Timmermans Media!

Marketing wordt steeds belangrijker. U moet als bedrijf weten hoe u de juiste doelgroep bereikt om ze vervolgens uw product of dienst te laten kopen. Waarom zou u uw marketing door Timmermans Media laten doen? Wij weten hoe we uw boodschap op de juiste manier kunnen overbrengen aan uw doelgroep. Door grondig onderzoek te doen naar de markt waar u zich in bevindt en de doelgroep die u voor ogen heeft, starten wij met een sterk begin. Door middel van doelgerichte social media posts bereiken we de juiste mensen die we vervolgens zullen omzetten in klanten. 

Timmermans Media heeft ervaring in het onderhouden van social media kanalen, funnel marketing, social media marketing, copywriting, SEO en het opzetten van promotionele evenementen. Wij denken altijd met u mee om het maximale te bereiken!

Op zoek naar het totaalplaatje? Kies dan voor Timmermans Media. Wij komen graag bij uw bedrijf in Den Bosch langs om onze marketing plannen te bespreken!

Dit zeggen onze klanten

Matt heeft ons zelf benaderd omdat hij vond dat onze website wel wat opgefrist kon worden. Daar zaten wij zelf ook al een hele tijd tegen aan te hikken dus hij kwam precies op het juiste moment. Wij hebben aangegeven wat we wel en niet wilden en vanuit daar heeft Matt een mooie eerste opzet gemaakt. Na een paar aanpassingen waren we helemaal tevreden. Onze nieuwe website modern en gebruiksvriendelijk. Het contact was goed, korte lijnen en snelle reactie. Wij zijn zeer tevreden!
Inmiddels meer dan een jaar geleden gaf ik de verantwoordelijkheid over mijn website aan Timmermans Media. Hij bouwde een complete en mooie website, helemaal passend in de stijl van mijn onderneming!
Matt luistert naar je wensen en reageert snel op vragen die ik regelmatig heb. Ook wanneer er iets aan de site aangepast of toegevoegd moet worden handelt hij snel. Op deze manier blijft mijn website altijd up to date. Het scheelt me als ondernemer veel tijd nu ik dit werk uit handen heb gegeven, en het is fijn om een professional te hebben om op terug te vallen als ik vragen heb m.b.t. mijn website e.d. zodat ik niet alles zelf hoef uit te zoeken.
Mijn ervaringen met Timmermans Media zijn erg positief en ik waardeer vooral de persoonlijke aanpak en de aanpakkers-mentaliteit van Matt!
Een aantal maanden geleden werd ik door Matt benaderd betreffende onze website welke op dat moment nog niet optimaal was. Matt bood aan om vrijblijvend kennis te maken bij ons op de zaak. Tijdens dit gesprek kwam ik er al snel achter dat er voor me een gedreven jonge ondernemer zat, met veel kennis in zijn vakgebied. Een aantal weken later volgde een volgende afspraak. De nieuwe website was al zo goed als klaar! Precies wat wij in gedachte en besproken hadden, was door Matt tot een realiteit gemaakt. Inmiddels de website enkele maanden in gebruik, en hier al vele complimenten over gehad door onze klanten. Zelf zijn wij ook erg tevreden met de nieuwe website, maar eveneens ook met de samenwerking met Matt waarbij alles erg soepel verliep.

Onze nieuwste
blog artikelen.

Maak een afspraak.

Maak nu eenvoudig een afspraak met ons door onderstaande gegevens in te vullen! Wij zullen mogelijk nog contact per mail of telefoon opnemen voor de locatie van de afspraak.