fbpx

Online Marketing in Tilburg.

Door Timmermans Media.

Online Marketing Bureau Tilburg

Tilburg ligt links gelegen ten  opzichte van Den Bosch en Eindhoven, gelegen naast Oisterwijk en Moergestel. Tilburg staat bekend om het Textielmuseum, Willem II, Lochal en Tilburg University. Wij leveren al onze diensten aan bedrijven in Tilburg!

Op zoek naar een online marketing bureau dat doelgericht te werk gaat en waar communicatie met de klant key is? Twijfel dan niet en maak snel een afspraak met ons. Wij komen graag bij u langs in Tilburg.

Online Adverteren in Tilburg

Het is niet voor ieder bedrijf nodig om advertenties op Instagram, Facebook, LinkedIn of andere kanalen te plaatsen. Het belangrijkste is om interactie met uw volgers aan te gaan. Op deze manier bind u ze aan uw bedrijf. Daarom zullen wij niet direct met grote en dure advertentie campagnes beginnen. Wij kijken eerst naar wat uw bedrijf écht nodig heeft. Door middel van doelgerichte posts halen we een groot bereik en zorgen we voor meer volgers. Wanneer het nodig is, zullen we ook doelgericht adverteren om de juiste doelgroep te bereiken die u voor ogen heeft.

Digital Marketing in Tilburg

Het is belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is. Besteed daarom uw marketing in Tilburg uit aan Timmermans Media zodat u zich weer kunt focussen op uw business! Wij hebben ervaring met verschillende vormen van marketing. Denk hierbij aan digital marketing, zoals het onderhouden van uw social media kanalen, waar wij ook krachtige advertenties op kunnen zetten. Maar ook het opzetten van promotionele evenementen om uw bedrijf en omzet te laten groeien is voor Timmermans Media geen probleem.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Wij komen graag bij u in Tilburg langs om te vertellen wat onze marketing voor u kan betekenen!

Onze diensten.

Webdesign

Wij ontwerpen onze websites zelf, waardoor iedere website uniek is. Hierdoor komt u het ontwerp van uw website nooit bij een concurrent tegen. Vervolgens realiseren wij de website en zorgen ervoor dat deze altijd mobielvriendelijk is.

SEO

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden, instellingen en een snelle website kan de positie van uw website in een zoekmachine significant stijgen. Wij optimaliseren websites voor zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.

Digital Marketing

De marketing op social media kanalen als Instagram, Facebook en Twitter kost veel tijd. Wij weten hoe we meer leads kunnen generen voor uw bedrijf door uw social media kanalen te onderhouden en advertenties in te zetten.

Website Onderhoud

Bij Timmermans Media kunt u uw website laten maken en onderhouden. Wij bieden standaard onderhoudspakketten aan voor WordPress websites en bieden op maat gemaakte onderhoudspakketten aan voor overige websites.

WordPress

WordPress is ontzettend populair! Wij hebben veel ervaring met het maken en onderhouden van WordPress websites, en dus weten wij ook hoe wij voor uw bedrijf een WordPress website op niveau kunnen ontwerpen en maken.

Een aantal van onze
tevreden klanten, binnen
en buiten Tilburg.

Besteed uw online marketing uit
aan Timmermans Media!

Marketing wordt steeds belangrijker. U moet als bedrijf weten hoe u de juiste doelgroep bereikt om ze vervolgens uw product of dienst te laten kopen. Waarom zou u uw marketing door Timmermans Media laten doen? Wij weten hoe we uw boodschap op de juiste manier kunnen overbrengen aan uw doelgroep. Door grondig onderzoek te doen naar de markt waar u zich in bevindt en de doelgroep die u voor ogen heeft, starten wij met een sterk begin. Door middel van doelgerichte social media posts bereiken we de juiste mensen die we vervolgens zullen omzetten in klanten. 

Timmermans Media heeft ervaring in het onderhouden van social media kanalen, funnel marketing, social media marketing, copywriting, SEO en het opzetten van promotionele evenementen. Wij denken altijd met u mee om het maximale te bereiken!

Op zoek naar het totaalplaatje? Kies dan voor Timmermans Media.

Dit zeggen onze klanten

Matt heeft ons zelf benaderd omdat hij vond dat onze website wel wat opgefrist kon worden. Daar zaten wij zelf ook al een hele tijd tegen aan te hikken dus hij kwam precies op het juiste moment. Wij hebben aangegeven wat we wel en niet wilden en vanuit daar heeft Matt een mooie eerste opzet gemaakt. Na een paar aanpassingen waren we helemaal tevreden. Onze nieuwe website modern en gebruiksvriendelijk. Het contact was goed, korte lijnen en snelle reactie. Wij zijn zeer tevreden!
Inmiddels meer dan een jaar geleden gaf ik de verantwoordelijkheid over mijn website aan Timmermans Media. Hij bouwde een complete en mooie website, helemaal passend in de stijl van mijn onderneming!
Matt luistert naar je wensen en reageert snel op vragen die ik regelmatig heb. Ook wanneer er iets aan de site aangepast of toegevoegd moet worden handelt hij snel. Op deze manier blijft mijn website altijd up to date. Het scheelt me als ondernemer veel tijd nu ik dit werk uit handen heb gegeven, en het is fijn om een professional te hebben om op terug te vallen als ik vragen heb m.b.t. mijn website e.d. zodat ik niet alles zelf hoef uit te zoeken.
Mijn ervaringen met Timmermans Media zijn erg positief en ik waardeer vooral de persoonlijke aanpak en de aanpakkers-mentaliteit van Matt!
Een aantal maanden geleden werd ik door Matt benaderd betreffende onze website welke op dat moment nog niet optimaal was. Matt bood aan om vrijblijvend kennis te maken bij ons op de zaak. Tijdens dit gesprek kwam ik er al snel achter dat er voor me een gedreven jonge ondernemer zat, met veel kennis in zijn vakgebied. Een aantal weken later volgde een volgende afspraak. De nieuwe website was al zo goed als klaar! Precies wat wij in gedachte en besproken hadden, was door Matt tot een realiteit gemaakt. Inmiddels de website enkele maanden in gebruik, en hier al vele complimenten over gehad door onze klanten. Zelf zijn wij ook erg tevreden met de nieuwe website, maar eveneens ook met de samenwerking met Matt waarbij alles erg soepel verliep.

Onze nieuwste
blog artikelen.

Neem contact
met ons op.

Adres

Veldakkerstraat 2, 5281LW Boxtel.

Telefoonnummer

E-mail

Timmermans Media 2021 © Alle rechten voorbehouden

Maak een afspraak.

Maak nu eenvoudig een afspraak met ons door onderstaande gegevens in te vullen! Wij zullen mogelijk nog contact per mail of telefoon opnemen voor de locatie van de afspraak.